Контракти.ua

898  —  15.02
Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли не варто порушувати спокійний плин життя
Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли не варто порушувати спокійний плин життя

День, коли не варто порушувати плавний і спокійний плин життя активними діями – користі вони однаково не принесуть.

А ось заподіяна ними шкода може виявитися достатньо відчутною, тому не варто їх робити. Небажано також поспішати й намагатися підкорити перебіг життя своїм прагненням і бажанням, однаково все складеться так, як має бути – в цьому сенсі все, що має статися, зумовлено долею. Пише ТСН. 

Овен

День, коли максимально уважно треба ставитися до голосу інтуїції, особливо в тому, що стосуватиметься вашого здоров'я: дослухайтеся до сигналів, які подаватиме організм, і робіть висновки.

Телець

Головне сьогодні – не лінуватися: зробивши свою роботу якісно та вчасно, ви зможете найкращим чином презентувати себе перед керівництвом і, як наслідок, отримати приємні бонуси – як моральні, так і матеріальні.

Близнята

Якщо ви давно хотіли поговорити зі своєю другою половинкою на серйозну тему, кращого часу вам не знайти: якщо ви не поспішатимете і вислухаєте не лише себе, але і її, спілкування виявиться плідним.

Рак

Вам сьогодні вдасться отримати відповідь на запитання, яке не дає вам спокою тривалий час: причому усвідомлення того, що й до чого, проаналізувавши всі відомі вам фактори, дасть підсвідомість.

Лев

Зосередитися на вирішенні важливого питання допоможе усамітнення: не відволікаючись на порожні розмови й суперечки, можна зберегти енергію для серйозних міркувань і необхідних висновків.

Діва

Енергію цього дня необхідно розділити на частини: першу половину треба витратити на роботу, а ось друга ідеально підійде для відпочинку – можна буде розслабитися і зайнятися чимось приємним.

Терези

Цього дня ви з великою ймовірністю можете отримати пропозицію обійняти нову перспективну посаду з відповідною зарплатнею – не варто від неї відмовлятися.

Скорпіон

Не варто грубити людям навколо, навіть якщо вони, на вашу думку, гідні такого ставлення: навіщо множити зло, якщо можна просто не звернути увагу на чужий негатив.

Стрілець

День, незважаючи на його будній статус, сприятливий для релаксу: чим краще й повноцінніше ви відпочинете в цей час, тим більше сил зможете акумулювати – вже завтра вони можуть вам знадобитися.

Козоріг

Вам сьогодні треба поменше говорити і більше слухати, так ви зможете дізнатися, що думають люди у вашому оточенні та якими міркуваннями вони керуються в тих чи інших діях стосовно вас.

Водолій

День сприятливий як для роботи, так і для відпочинку: результативнішим виявиться ранковий час, на який необхідно запланувати всі особливо важливі справи, а пообіді можна буде відпочити.

Риби

Протягом дня складуться сприятливі обставини для того, щоб налагодити давно зруйновані стосунки з рідними, друзями чи колегами – сьогодні вони охоче підуть назустріч вам у плані примирення.