Контракти.ua

826  —  13.02
Гороскоп на 13 лютого для всіх знаків зодіаку: день протистояння добра і зла
Гороскоп на 13 лютого для всіх знаків зодіаку: день протистояння добра і зла

День протистояння добра і зла – не надто сильного, але помітного й відчутного, тому його не варто ігнорувати.

Необхідно уникати будь-яких ситуацій, які можуть поставити людину в незручне становище і, як наслідок, створити їй погану репутацію. Незважаючи на негативну енергетику дня, він може принести позитивні зміни у професійному житті, кар'єрі та фінансах. Пише ТСН. 

Овен

На роботі, поставивши перед собою мету, необхідно зосередитися лише на ній, не звертаючи уваги на людей, які захочуть збити вас з ділового настрою, а таких людей у вашому оточенні буде чимало.

Телець

Найголовніше у спілкуванні з людьми навколо – відмовитися від грубості й дошкульних зауважень, бо це може створити атмосферу небажаної ворожості як у робочому колективі, так і в сім'ї.

Близнята

Необхідно звертати увагу на знаки, які сьогодні надсилатиме вам Всесвіт: у них може бути підказка щодо того, як вчинити у важливій професійній чи життєвій ситуації.

Рак

У взаєминах з людьми навколо складеться сприятлива ситуація для того, щоб навчитися казати "ні" і давати здачі – звісно, в переносному значенні – в разі обмеження ваших інтересів.

Лев

Наступ дратівливості, який може статися з вами в першій половині дня, буде зумовлений негативним впливом Місяця, тому триватиме недовго – потрібно опанувати себе і перетерпіти.

Діва

Пристрасті, що вирують сьогодні у вашій душі, заважатимуть як спокійному життю, так і результативній роботі: щоб їх утихомирити, требао вибрати собі не лише корисне, а і приємне заняття.

Терези

Дотримуватися нейтралітету в конфлікті між близькими людьми буде непросто, але можна і потрібно, тому що ставши на бік однієї зі сторін, можна буде серйозно посваритися з іншою.

Скорпіон

Критика, яка сьогодні може пролунати на вашу адресу, матиме під собою вагомі підстави, тому у ваших інтересах дослухатися до неї: визнання помилок нічого, крім користі, вам не принесе.

Стрілець

Не варто переробляти те, що вже зроблено, оскільки воно й так достатньо високої якості: пам'ятайте про те, що найкраще – ворог хорошого, і намагайтеся вчасно зупинитися.

Козоріг

Зумовлені емоціями слова близької людини можуть стати одкровенням: ви несподівано для себе зрозумієте, як вона насправді до вас ставиться, – найімовірніше, відкриття виявиться приємним.

Водолій

Енергію, якої сьогодні не бракуватиме, необхідно спрямувати в мирне русло – на вирішення справді важливих професійних, побутових і життєвих питань, а не на сварки й конфлікти.

Риби

Начальству сьогодні краще не суперечити: маючи поганий настрій, воно може чіплятися до будь-яких дрібниць, а ви, найімовірніше, за словом у кишеню не полізете – стосунки будуть серйозно зіпсовані.