Цей рецепт суперніжної тушкованої яловичини готується на повільному вогні протягом кількох годин і заправляється морквою та картоплею.
Страва ідеально підходить для холодної погоди. Пише ТСН.
яловичина, нарізана невеликими кубиками - 1500 г
борошно - 1/2 скл.
Сіль - 2 ч. л.
Перець - 1 ч. л.
олія оливкова - 2 ст. л.
Цибуля - 1 шт.
Часник - 4 зубки
вино червоне - 1 скл.
паста томатна - 1 ст. л.
бульйон яловичий - 1 л
соус вустерширський - кілька крапель
морква - 400 г
картопля, нарізана кубиками - 500 г
лист лавровий - 2 шт.
чебрець - 1 гілочка
розмарин - 1 гілочка
оцет бальзамічний - 2 ст. л.
10. Накрийте кришкою та поставте до духовки. Варіть одну годину.
11. Дістаньте з духовки, додайте картоплю, перемішайте і готуйте ще від 45 хвилин до години або доки яловичина не стане м'якою.
12. За бажання додайте бальзамічний оцет.
13. Видаліть із каструлі лавровий лист і зелень. Додайте сіль і перець за смаком.