Контракти.ua

7212  —  19.01
Гороскоп на 19 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили зла активізуються
Гороскоп на 19 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили зла активізуються

День, коли сили зла активізуються, і з цієї причини можуть становити небезпеку для людини.

Незважаючи на це, не варто вважати, що події, які можуть статися сьогодні, фатальні й неминучі – їм цілком можна протистояти. На перший план виходить необхідність обережності та обачності: не варто ходити безлюдними вулицями в темний час доби, носити із собою великі суми грошей, одягати цінні ювелірні прикраси. Небажано також розпочинати нові, важливі професійні починання – вони навряд чи виявляться успішними. Пише ТСН. 

Овен

Сьогодні – втім, як і завжди – небажано розпускати плітки: людина, яка стала їхньою жертвою, дізнається про вашу роль у розповсюдженні чуток про неї, і про те, чим вона вам відповість, можна лише здогадуватися.

Телець

Велика ймовірність несподіванок, які чатують на представників вашого знака у всіх сферах життя, але, як-то кажуть, хто попереджений, той озброєний – достатньо просто бути напоготові.

Близнята

Тривожні думки, які можуть відвідувати вас цього дня, не матимуть жодного стосунку до реального стану справ, а отже, і нервувати через них не варто – необхідно переключатися на позитивні міркування.

Рак

Щоб упоратися із завданням, яке поставить перед вами керівництво, необхідно… розсердитися як годиться, головне, щоб злість була здоровою, інакше вона може перейти з роботи на людей навколо.

Лев

Можливо, робота над проєктом, яким ви зараз займаєтеся, рухатиметься повільніше, ніж ви припускали, проте це не означає, що його треба кидати – згодом про такий вчинок доведеться пошкодувати.

Діва

Небажано втручатися в чужий конфлікт, особливо якщо вас про це не проситимуть: справедливість ви, найімовірніше, не відновите, а ось зіпсувати взаємини з усіма його сторонами можете цілком.

Терези

Уникнути неприємних емоцій, на які буде щедрим цей день, можна одним-єдиним, проте дієвим способом: скоротивши до мінімуму спілкування з неприємними людьми, а то й зовсім від нього відмовившись.

Скорпіон

Не варто реагувати на негативні зауваження, які представники вашого знака сьогодні можуть почути від людей у своєму оточенні: залиште їх наодинці з власними емоціями – це змусить їх вгамуватися.

Стрілець

Астрологи радять запланувати на сьогодні якомога більше справ – як на роботі, так і вдома: вони відвернуть вас від негативних думок, які можуть переслідувати від самого ранку, і налаштують на позитивний лад.

Козоріг

Працюючи, не покладаючи рук, не варто забувати про відпочинок: він дозволить вам відновити сили, що – своєю чергою – позитивно позначиться на професійних питаннях, які саме в роботі: вони будуть вирішені швидше та якісніше.

Водолій

Емоції, які сьогодні матимуть вибуховий і некерований характер, необхідно тримати під контролем: під їхнім впливом ви зможете зробити те, про що згодом пошкодуєте.

Риби

Не поспішайте відповідати відмовою на пропозицію руки й серця, яку – зовсім несподівано! – зробить вам людина, яка, здавалося, абсолютно до вас байдужа: можливо, це шанс на особисте щастя.