Контракти.ua

341  —  18.01
Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіаку: день, який несе серйозні випробування на міцність
Гороскоп на 18 січня для всіх знаків зодіаку: день, який несе серйозні випробування на міцність

День, який зазвичай несе серйозні випробування на міцність, пройшовши через які, можна відчути себе переможцем.

Звісно, для цього необхідно буде скласти життєвий чи професійний іспит "на відмінно" – лише такий результат дозволить вивищитися у власних очах і, як наслідок, підвищити самооцінку. Він також відкриє серйозну перспективу – дозволить змінити своє життя на краще, тож треба постаратися – перемога варта того. Пише ТСН. 

Овен

День сприятливий для очищення – як морального, так і фізичного: є сенс позбутися думок і переконань, які вже не відповідають вашому світогляду, та сісти на детокс-дієту.

Телець

Нові починання доволі швидко принесуть не лише вагомі дивіденди, але й популярність у професійних колах, тож не варто гаяти дорогоцінний час, а разом з ним – і щасливий шанс.

Близнята

Успіху зможуть досягти ті представники знака, які дотримуватимуться заздалегідь складеного плану, не пропускаючи жодного з його пунктів і на жоден крок не відступаючи від них.

Рак

День обіцяє успіх у всіх життєвих сферах, але особливо варто звернути увагу на фінансову: велика ймовірність отримати пропозицію про співпрацю, яка принесе вагомий прибуток.

Лев

День сприятливий для зустрічей із друзями чи родичами – особливо тими, кого ви давно не бачили: спілкування з ними принесе багато приємних емоцій – не варто від них відмовлятися.

Діва

Людина, з якою ви – багато в чому з власної провини – примудрилися посваритися, виявить побажання помиритися: бажано дати собі – і їй – шанс на відновлення взаємин із чистого аркуша.

Терези

День сприятливий для давно назрілих змін – як професійних, так і життєвих: найголовніше в цьому – зробити перший крок, далі рухатися до поставленої мети буде набагато легше.

Скорпіон

На роботі треба займатися виконанням своїх безпосередніх обов'язків, не влізаючи в суперечки – та сварки – зі своїми колегами: навіщо витрачати час і сили на те, що не має жодного значення.

Стрілець

Почавши роботу над важливим завданням, яке, на перший погляд, може здатися вам нерозв'язним, подумайте про те, хто може допомогти вам у цій справі – серед ваших знайомих такі "чарівники" знайдуться.

Козоріг

День сприятливий для того, щоб проаналізувати вчинки, здійснені останнім часом, і зробити з них висновки – це допоможе вам врахувати помилки та зрозуміти, як краще діяти далі.

Водолій

У суперечці далеко не завжди народжується істина – найчастіше вона стає причиною серйозного конфлікту, який розсварить вас із близькою людиною: можливо, замість того, щоб іти на принцип, краще поступитися?

Риби

Вам не вдасться проаналізувати ситуацію, враховуючи всі доводи "за" і "проти", тому рішення, ухвалене на підставі таких роздумів, найімовірніше, виявиться помилковим – його варто відкласти на деякий час.