Контракти.ua

5315  —  15.01
Гороскоп на 15 січня для всіх знаків зодіаку: день кардинальних змін у всіх сферах життя
Гороскоп на 15 січня для всіх знаків зодіаку: день кардинальних змін у всіх сферах життя

День кардинальних змін у всіх сферах життя – від стосунків із близькими людьми до професійних питань.

Руху вперед сьогодні може стати на заваді легковажність – через неї буде складно зосередитися на ухваленні серйозних рішень і прорахувати всі докази "за" та "проти". Від прагнення відплатити людині, яка погано з нами вчинила, тією ж монетою варто відмовитися – як зауважив один літературний персонаж, "помста висушує душу". Пише ТСН. 

Овен

День сприятливий для спілкування з рідними людьми, які останнім часом страждають від неуваги з вашого боку і, як наслідок, від самотності – нехай вони відчують, що потрібні вам.

Телець

Зайві витрати сьогодні не вітаються: легко можна накупити абсолютно непотрібні речі, викинувши гроші на вітер – у буквальному значенні слова, що за нинішніх часів, м'яко кажучи, небажано.

Близнята

Звертайте увагу на знаки, які сьогодні надсилатиме вам Всесвіт: там, напевно, знайдеться відповідь на питання, яке ви намагаєтеся вирішити останнім часом, але й досі даремно.

Рак

Небажано брати – як, втім, і давати – гроші в борг: як у першому, так і в другому разі з його поверненням можуть виникнути непередбачувані проблеми, що навряд чи вас потішить.

Лев

За всі рішення, які ви ухвалите сьогодні – як у разі удачі, так і в разі провалу, – відповідати доведеться лише вам – знайти винних не вдасться, тож варто продумати кожен свій крок.

Діва

День сприятливий для відновлення взаємин із людьми, які з якоїсь причини на певний час зникли з вашого життя: сьогодні вони можуть несподівано з'явитися, продемонструвавши доброзичливі наміри.

Терези

Ухвалюючи кардинальні професійні чи життєві рішення, не поспішайте – спочатку порадьтеся з людиною, якій ви довіряєте, вона може побачити те, чого ви з якихось причин не помічаєте.

Скорпіон

Вирушаючи на роботу, намагайтеся займатися винятково своїми безпосередніми обов'язками, не відволікаючись на перекури та – особливо! – обговорення чуток і пліток з колегами.

Стрілець

Початок робочого тижня необхідно присвятити активній і плідній роботі: зараз для неї складуться максимально сприятливі умови, які з кожним днем слабшатимуть, а напередодні вихідних зійдуть нанівець.

Козоріг

Сьогодні не варто займатися вирішенням питань інших людей, навіть якщо вони наполегливо вас про це проситимуть: вони цілком здатні вирішити свої проблеми самостійно, а ви витратите час і сили даремно.

Водолій

Важливо уважно поставитися до власного раціону: від шкідливих продуктів необхідно відмовитися – вони можуть негативно позначитися на самопочутті та стані здоров'я загалом.

Риби

Вам зараз – як ніколи раніше – необхідний релакс, а досягти стану розслабленості найкраще наодинці із природою: якщо немає можливості вибратися за місто, відвідайте хоча б найближчий парк.