Контракти.ua

3822  —  13.01
На вихідних українців чекає різка зміна погоди
На вихідних українців чекає різка зміна погоди

У суботу морози в країні посиляться, а в неділю прийде потепління.

У найближчі вихідні, 13 іта 14 січня, на українців чекає нестабільна погода. У суботу морози посиляться, вночі місцями буде -14°...-17°, а в неділю до нас прийде потепління. Сильні нічні морози залишаться лише на крайньому сході і північному сході, а вдень у низці областей повітря прогріється до 0°...+3°. Всі вихідні в Україні сніжитиме. Про це повідомляє Погода УНІАН.

Згідно з прогнозом, в Києві в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, температура повітря вночі -9°, вдень -5°, сніг. У неділю вночі очікується -8°, а вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Львові в суботу вночі -4°, вдень -1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю вночі -3°, вдень + 1°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Луцьку в суботу вночі -8°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг. У неділю-похмуро, суцільна хмарність, вночі -2°, вдень +1°, сніг.

У Вінниці в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура повітря -9°...+1°, сніг. У неділю температура буде -6°...0°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У суботу в Одесі буде невелика хмарність, температура вночі -10°, вдень -2°, сніг. У неділю-невелика хмарність, -4°...+2°.

У Харкові в суботу температура вночі складе -16°, вдень -8°, похмуро, суцільна хмарність. У неділю стовпчики термометрів покажуть -12°...-3°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Дніпрі в суботу - похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -16°, вдень -8°, сніг. У неділю температура становитиме -6°...-2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Сімферополі в суботу - невелика хмарність, -14°...-4°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, -5°...+1°, мокрий сніг.

Жителів Маріуполя в суботу очікує похмура погода, температура вночі -17°, вдень -6°. У неділю вночі очікується -9°, вдень -2°, похмуро, суцільна хмарність, сніг.

У Краматорську в суботу буде похмуро, суцільна хмарність. Температура вночі -17°, вдень -9°. У неділю буде похмуро, суцільна хмарність, вночі -12°, вдень -4°.

У Сєвєродонецьку завтра буде похмуро, суцільна хмарність, температура вночі -17°, вдень -10°. У неділю - похмуро, суцільна хмарність, температура складе -15°, вдень -5°, сильний снігопад.

Погода на курортах України

У Буковелі в суботу буде похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг. Температура вночі -9°, вдень до -3°. У неділю вночі температура становитиме -9°, вдень стовпчики термометрів покажуть -3°, похмуро, суцільна хмарність.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде -3°, вдень 0°, похмуро, суцільна хмарність, невеликий сніг. У неділю - хмарно з проясненнями. Температура вночі становитиме -4°, вдень 0°, ймовірний сніг.

У Трускавці в суботу похмуро, суцільна хмарність, температура до -1°, невеликий сніг. У неділю-невелика хмарність, температура -4°...0°, ймовірний невеликий сніг.

У Сваляві завтра очікується похмура погода, до -4°, сніг. У неділю - похмуро, невеликий сніг, -5°...-3°.

У Затоці в суботу - похмуро, суцільна хмарність, вночі -11°, вдень -2°. У неділю - невелика хмарність, температура -6°...+1°.