Контракти.ua

2897  —  10.11.10
Хорошковский заявляет, что уже не занимается медиа-бизнесом
Хорошковский заявляет, что уже не занимается медиа-бизнесом

Глава СБУ Валерий Хорошковский заверяет, что в настоящее время «не занимается медиа-бизнесом».

 

Отвечая на вопрос агентства Интерфакс-Украина в Брюсселе во вторник, остались ли в силе планы в отношении проведения IPO принадлежащей ему медиа-группы U.A. Inter Mediа Group Ltd. В.Хорошковский сказал: «Этот вопрос не ко мне, сейчас я не занимаюсь вопросами медиа-бизнеса вообще».
U.A. Inter Mediа Group владеет 61%-й долей в крупнейшем по доле аудитории украинском телеканале «Интер», 90%-ми долями в телекналах «Энтер Фильм» и «Энтер Музыка», 100% телевизионных каналов «К1», «К2», «Мегаспорт», НТН, MTV-Украина и информационного агентства «Украинские новости». Оно также располагает другими медиа-активами в Украине и за рубежом.
В начале 2008 года медиа-группа U.A. Inter Mediа Group выбрала инвестиционную компанию Dragon Capital для проведения IPO и намеревалась выручить в результате размещения не менее $500 млн.

Статьи по теме
Інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним The Economist. Основні моменти
Інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним The Economist. Основні моменти

Автор: The Economist. Переклад: Mortis Aeterna. Це відредаговані основні моменти нашого інтерв'ю з Головнокомандувачем ЗСУ генералом армії Валерієм Залужним від 3 грудня 2022 року. Розпочав він зі свого особистого погляду на війну.
15.12.22 — 851

Найманцями є саме «вагнерівці», а не бійці Інтернаціонального легіону – спікер
Найманцями є саме «вагнерівці», а не бійці Інтернаціонального легіону – спікер

Членів Інтернаціонального легіону оборони України, на відміну від «вагнерівців», не можна вважати найманцями з огляду на визначення міжнародного права і дотримання його українською стороною.
14.06.22 — 519

"Вони всі горять бажанням перемогти Путіна": у Міноборони розповіли, де сьогодні воює "Інтернаціональний легіон"

Частина "Інтернаціонального легіону", який входить до складу Збройних сил України, сьогодні воює за нашу державу у найгарячіших точках. Бійці легіону, які не мають достатньо навичок для боротьби на фронті, виконують інші важливі завданя.
06.06.22 — 708