Контракти.ua

232  —  07.09
Навіть на своїй території агресор не може сховатися – Буданов
Навіть на своїй території агресор не може сховатися – Буданов

Сьогодні українці пишуть нові сторінки історії воєнної розвідки.

Начальник Головного управління розвідки Міністерва оборони Кирило Буданов привітав співробітників та співробітниців воєнної розвідки України. Пише ТСН. Про це повідомляють Контракти.UA.

Про це він написав у Мережі.

Керівник ГУР наголосив, що сьогодні ми пишемо нові сторінки історії воєнної розвідки – героїчні, драматичні й трагічні.

Далі публікуємо текст з привітанням.

"Хто присвятив себе професії розвідника – свідомо йде на самопожертву заради України, адже інформація, добута та надана в потрібний час, може мати історичне значення для держави й бути вирішальним фактором у війні.

Отримавши інноваційний досвід ведення розвідувальної діяльності, ми знаємо всі наміри й плани кремля, бачимо кожну точку концентрації ворожих військ, усі райони запуску ракет і зльоту бойових літаків. Навіть на своїй території агресор не може сховатися – війна поступово повертається на росію.

Високо ціную зусилля та внесок кожного й кожної у захист національних інтересів і забезпечення безпеки та оборони держави. Де б нам не довелося виконувати свою місію – напрямок руху один, незмінний – Перемога!

Пишаюся здобутками наших спеціальних бойових підрозділів, без яких не обходиться жоден гарячий напрямок. У непередбачуваних умовах на лінії зіткнення і в глибокому тилу ворога ви дієте сміливо та рішуче, виконуючи надскладні спеціальні завдання.

Вічна пам’ять бойовим побратимам, які повернулися на щиті. Шана всім, хто зі щитом!
Упевнений – разом ми вистоїмо й переможемо! Vi vista vis – сила перемагається силою!.

Нагадаємо, раніше Буданов розповів деталі знищення літаків на російських аеродромах.