Контракти.ua

1223  —  11.01
Гороскоп на 11 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати поганих думок
Гороскоп на 11 січня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна допускати поганих думок

Нинішній день має важливе значення для всього наступного місяця.

Все, що буде розпочато сьогодні, закладе основу на найближчий час, тому треба докласти зусиль, щоб вона була позитивною: не варто дозволяти не лише поганих вчинків, а й поганих думок – вони легко і швидко можуть матеріалізуватися. Особливо важливо пам'ятати про це, зважаючи на те, що для активних дій цей час не підходить – для них у нас дуже мало фізичних сил, а ось планувати своє життя – як професійне, так і особисте – не лише можна, а й потрібно. Пише ТСН. 

Овен

Цього дня небажано проявляти ділову активність у професійному відношенні – насамперед це стосується укладання важливих угод і підписання договорів, потрібно відкласти їх на кілька днів.

Телець

Зірки радять представникам знака – звісно, якщо у них буде така можливість – присвятити день відпочинку, провівши хоча б кілька годин на природі – добре, що сильного морозу синоптики не обіцяють.

Близнята

День бажано провести в тиші та спокої, нікуди не поспішаючи і майже ні з ким не спілкуючись: так вам вдасться не лише заощадити, а й накопичити сили, які знадобляться для роботи вже завтра.

Рак

Відчуваючи негативні емоції, не варто стримуватися: образившись на когось, можна повідомити про це, головне – не переходити на особистості і не підвищувати тон, що, втім, для представників вашого знака не властиво.

Лев

День сприятливий для відпочинку й релаксу, якому необхідно приділити час, незважаючи на робочий день і професійне навантаження: поповнивши запас сил, ви вже завтра зможете зрушити гори.

Діва

Зазвичай представники вашого знака вважають за краще критикувати інших, але сьогодні у вас виникнуть претензії до самих себе – не варто давати їм можливість "піднімати голову" та занижувати самооцінку.

Терези

Про що б не йшлося у спілкуванні з людьми, які вас оточують, намагайтеся не виявляти впертості: консенсус, у досягненні якого ви майстри, допоможе отримати бажане – як зараз, так і надалі.

Скорпіон

Навіть якщо колеги чи знайомі заслуговуватимуть негативного ставлення, намагайтеся не допускати слів і думок, які – навіть теоретично – могли б їм нашкодити: "бумеранг" не змусить на себе довго чекати.

Стрілець

Представникам вашого знака зірки рекомендують відкрити нову сторінку свого життя, вибравши галузь для цього самостійно: для когось визначальним стане професійне, а для когось – особисте життя.

Козоріг

Категорично забороняється допускати негатив у думках, навіть якщо він буде продиктований об'єктивною реальністю: думаючи про хороше, ви притягнете його до свого життя – позитивне мислення буде сильним, як ніколи.

Водолій

Обережність та уважність мають стати вашим девізом на нинішню добу, інакше ви можете стати жертвою як намірів непорядних людей, так і власної необачності.

Риби

Найважливіше сьогодні – абстрагуватися від думок про нагальні проблеми, що, можливо, буде непросто, але необхідно: вирішити їх зараз не вдасться, а марно витратити час, нерви й сили можна буде цілком.