728 — 12.01
Ідеальний перекус: італійська брускета з моцарелою та помідорами
Іноді ми не маємо часу готувати повноцінну страву, тому на допомогу приходять перекуси.
Приготуйте поживні брускети з сиром і помідорами за рецептом блогерки Фатіми Захри Беларадж. Пише ТСН.
Інгредієнти
Базилік - 40 г
Пармезан - 40 г
кедрові горіхи - 35 г
оливкова олія - 5 ст. л.
Часник - 1 зубчик
сіль
перець
хліб
помідори - 300 г
моцарела - 200 г
бальзамічний оцет
Приготування
- У мисці або ступці змішайте базилік, тертий пармезан, кедрові горіхи, оливкову олію, зубчик часнику, сіль, перець і подрібніть усе блендером, щоб отримати соус песто.
- Наріжте скибочками хліб і підсмажте його на сковороді з невеликою кількістю олії, в духовці або тостері.
- Наріжте помідори шматочками.
- Намажте тости соусом песто, додайте сир, помідори й листя базиліку, збризніть бальзамічним оцтом. Для додаткового хрускоту посипте обсмаженими кедровими горіхами.