Контракти.ua

669  —  12.01
Ідеальний перекус: італійська брускета з моцарелою та помідорами
Ідеальний перекус: італійська брускета з моцарелою та помідорами

Іноді ми не маємо часу готувати повноцінну страву, тому на допомогу приходять перекуси.

Приготуйте поживні брускети з сиром і помідорами за рецептом блогерки Фатіми Захри Беларадж. Пише ТСН. 

Інгредієнти

Базилік - 40 г

Пармезан - 40 г

кедрові горіхи - 35 г

оливкова олія - 5 ст. л.

Часник - 1 зубчик

сіль

перець

хліб

помідори - 300 г

моцарела - 200 г

бальзамічний оцет

Приготування

  1. У мисці або ступці змішайте базилік, тертий пармезан, кедрові горіхи, оливкову олію, зубчик часнику, сіль, перець і подрібніть усе блендером, щоб отримати соус песто.
  2. Наріжте скибочками хліб і підсмажте його на сковороді з невеликою кількістю олії, в духовці або тостері.
  3. Наріжте помідори шматочками.
  4. Намажте тости соусом песто, додайте сир, помідори й листя базиліку, збризніть бальзамічним оцтом. Для додаткового хрускоту посипте обсмаженими кедровими горіхами.