Контракти.ua

577  —  10.01
Секретний інгредієнт, який зробить котлети смачнішими
Секретний інгредієнт, який зробить котлети смачнішими

Цей інгредієнт зробить котлети соковитими.

Варто лише один раз приготувати котлети за цим рецептом з додаванням секретного інгредієнта – і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому. Пише ТСН. 

Щоб приготувати котлети, вам знадобляться такі інгредієнти на кілограм фаршу:

  • два яйця,
  • дві цибулини,
  • кілька шматочків хліба,
  • 100 мл молока,
  • зубчик часнику, сіль, перець, зелень за смаком.

Інгредієнт, який зробить котлети неперевершеними та який потрібно додати до фаршу – це дві чайні ложки гірчиці.

Спосіб приготування:

Дрібно поріжте цибулю та обсмажте її на сковороді в невеликій кількості олії. Зріжте скоринку на хлібі, м’яку частину замочіть у молоці.

До фаршу додайте смажену цибулю, дрібно нарізаний часник, яйця, відтиснутий від молока хліб. Не забудьте додати сіль і перець, зелень. Додайте гірчицю, ретельно перемішайте отриману суміш.

Вимішайте фарш для котлет протягом 10-15 хвилин, потім відбийте його до однорідної структури.

Обваляйте сформовані котлети в панірувальних сухарях. Смажити котлети краще на вершковому маслі, завдяки цьому вони вийдуть ніжнішими.

Статьи по теме
Цей секретний інгредієнт зробить ваш
Цей секретний інгредієнт зробить ваш "Олів'є" найсмачнішим: спробуйте прямо зараз!

Салат "Олів'є" кожна господиня готує по-своєму, але є базовий набір інгредієнтів, які і дають своїм поєднанням унікальний смак новорічної страви. А поки ми чекаємо свят, пропонуємо поекспериментувати, додавши в наш салат один секретний інгредієнт.
04.04 — 232

Лише один секретний інгредієнт: печінкові котлети перетворяться в шедевр
Лише один секретний інгредієнт: печінкові котлети перетворяться в шедевр

Чудові, соковиті, пишні й апетитні печінкові котлети на радість всій родині - пише УНІАН.
16.01.23 — 791

Ніякого борошна і яєць: секретний інгредієнт пишних і ніжних сирників
Ніякого борошна і яєць: секретний інгредієнт пишних і ніжних сирників

Сирники - страва, яка вдається не кожному кулінару. Вони або розповзаються і прилипають до сковороди, або виходять грубими "як підметка". Але є лайфхак, який дозволить приготувати ідеальні сирники, не використовуючи при цьому ні яйця, ні борошно.
13.05.22 — 5168