Контракти.ua

381  —  31.12.23
Як зустріти Новий рік наодинці і не занудьгувати: корисні поради та ідеї для святкування
Як зустріти Новий рік наодинці і не занудьгувати: корисні поради та ідеї для святкування

Розповідаємо, чому святкувати новорічну ніч на самоті — не така погана ідея.

До Нового року залишилося вже дуже мало часу і більшість українців повним ходом готуються до нього. Люди прикрашають ялинки, обирають подарунки до свята, вирішують, де і з ким зустрічатимуть Новий рік. Але не всі мають можливість зустріти свято в гучній компанії. Що робити, якщо доведеться святкувати на самоті? Пише ТСН. 

Переваги святкування Нового року на самоті

  • Не потрібно накривати великий святковий стіл.
  • Можна уникнути довжелезних черг за продуктами.
  • Не потрібно думати, що одягнути, обирати макіяж, зачіску.
  • Ви зможете робити саме те, що самі захочете.

Як потішити себе

  • Навіть якщо ви збираєтеся зустріти Новий рік вдома наодинці, обов'язково почніть із прибирання. Існує така традиція — починати життя в Новий рік з нуля. Це прекрасний привід, щоб навести довкола себе лад, позбутися тих речей, які вже не приносять задоволення.
  • Новий рік на самоті — це не привід відмовлятися від святкового настрою. Прикрасьте ялинку, кімнату гірляндами — і в оселі одразу з'явиться новорічний затишок.
  • Головна перевага святкування наодинці полягає в тому, що ви можете самостійно обирати ті страви, які будуть на святковому столі. Можете навіть не готувати, а замовити доставку. Але це краще зробити заздалегідь, тому що в новорічний вечір кур'єри можуть бути зайняті.
  • Якщо у вас є якась річ, про яку ви давно мріяли, але відкладали придбання, "подаруйте" її собі під ялинку. Приділіть увагу собі — і гарний настрій вам забезпечений.
  • Новий рік — це чудовий час, щоб скласти перелік планів на майбутнє, тим більше, що вам ніхто не заважатиме.
  • Зустріч Нового року наодинці — чудова нагода присвятити час лише собі. Тому спробуйте створити для себе святкову атмосферу: порелаксуйте у ванній кімнаті, подивіться улюблений фільм.

Віртуальний Новий рік

Якщо так склалося, що ви зустрічаєте Новий рік наодинці через непередбачувані обставини, можете спробувати організувати святкування в режимі онлайн із друзями або родиною. Вони залюбки підтримають вас і складуть компанію. Ви зможете разом повечеряти, привітати одне одного та обмінятися привітаннями, разом запалити бенгальські вогники опівночі та відчути всі радощі свята навіть на відстані.

Приємна прогулянка

Можете вийти і прогулятися містом. Лише варто зазначити, що комендантська година новорічної ночі також діятиме, тому зробити це варто до її початку. А якщо у вас є заміський або приватний будинок з територією, то можете вийти, щоб подихати свіжим повітрям у будь-який час.

Авантюрна подорож

До речі, вирушити в подорож новорічної ночі — непогана ідея. Ви можете побачити нову країну, спробувати щось цікаве й незвичне для себе. Але про це варто потурбуватися заздалегідь.