Ковбаски з фаршу – чудова альтернатива звичним домашнім котлетам. Ситна м'ясна страва, яку можна подавати як у гарячому, так і в холодному вигляді.
Для приготування нам знадобляться м'ясний фарш і приправи. А щоб ковбаски були соковитими, фарш треба добре відбити. Пише ТСН.
Інгредієнти
фарш свинячий - 500 г
фарш курячий - 500 г
вершкове масло - 40 г
цибуля ріпчаста - 1 шт.
часник - 3 зубчики
паприка мелена - 1 ч. л.
Коріандр - 1 ч. л.
сушений часник - 1 ч. л.
Крохмаль - 1 ст. л.
харчова сода - 0,5 ч. л.
перець чорний мелений
сіль
Поради: