Контракти.ua

669  —  25.12.23
Різдвяне привітання митрополита ПЦУ Епіфанія
Різдвяне привітання митрополита ПЦУ Епіфанія

Предстоятель Православної церкви України,побажав, щоб духовний зміст святкових днів надихнув кожного й надалі непохитно працювати заради наближення перемоги

У неділю, 24 грудня, митрополит Київський і всієї України Епіфаній привітав українців з нагоди Різдва Христового, яке Православна церква України разом із більшістю помісних церков уперше відзначає за новоюліанським календарем. Пише ТСН. 

Вітання Предстоятеля Православної церкви України з’явилося на YouTube-каналі ПЦУ.

“Різдво Христове закликає до переосмислення життєвих поглядів та нагадує нам про одвічні християнські цінності: віра, любов, істина – це поводирі стійкості та фундамент нашої боротьби”, – наголосив Епіфаній.

Митрополит побажав, щоб духовний зміст святкових днів надихнув кожного й надалі непохитно працювати заради наближення перемоги, зауваживши, що рушійною силою для цього повинні бути любов до ближніх та довіра до наших захисників.

"Нехай коляда лунає для всіх, а особливо для наших воїнів, огортаючи теплом Різдва, зігріваючи душевно та тілесно", - наголосив предстоятель ПЦУ.

Епіфаній побажав українцям різдвяної радості та переможного Нового року.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський у привітанні українців з Різдвом наголосив, що цього року головним різдвяним бажанням буде якнайшвидше повернення з перемогою тих, хто сьогодні захищає Україну.