Контракти.ua

470  —  19.12.23
Старі речі й меблі, які треба викинути перед Новим роком, щоб позбутися всіх негараздів
Старі речі й меблі, які треба викинути перед Новим роком, щоб позбутися всіх негараздів

Викидайте без жалю ці непотрібні предмети, щоб у новому 2024 році позбутися усіх минулорічних проблем.

У народі побутує повір'я, якщо викинути старі непотрібні речі та меблі перед Новим роком, тоді вдасться позбутися всіх неприємностей і залучити щастя. Якщо така практика перетворилася на звичай, то напевно це працює. Розповідаємо, що треба обов’язково викинути перед Новим роком, щоб у наступному 2024-му позбутися всіх негараздів. Пише ТСН. 

Які старі речі та меблі треба викинути перед Новим роком, щоб позбутися усіх проблем

  • Старі деталі від меблів. Напевно, у багатьох на балконі чи антресолях є якась ніжка чи елемент декору від бабусиного серванту, які вже ніколи не знадобляться. Цих речей варто обов’язково позбутися перед Новим роком, щоб залучити нові можливості у своє життя і відсторонитися від минулорічних проблем.
  • Непотрібні речі та предмети інтер’єру. Статуетки, бюсти, килими тощо, які лише захаращують простір вашої оселі, також потрібно викинути. Оскільки такі речі створюють стагнацію і сприяють застою у справах. Якщо позбутися цього непотребу, то у ваше життя увійдуть нові люди і радісні події. А проблеми, які не вирішувалися досить тривалий час, зникнуть нараз.
  • Поламані меблі. Згідно народних вірувань, такі меблі не можна зберігати в домі, оскільки вони несуть погану енергетику і можуть накликати біду. Якщо їх не можна відремонтувати, то краще викинути без жалю.
  • Речі та меблі з негативною історією. Можливо, у вас в домі є такі предмети інтер’єру, які були свідками поганих подій у вашому житті. Таких предметів слід позбутися, щоб розірвати всі зв’язки з негативним минулим і звільнити місце для майбутніх щасливих подій.
  • Незручні меблі. Якщо у вашому домі є такі предмети інтер’єру, не варто їх тримати. Оскільки вони порушують гармонійну атмосферу вашого особистого простору, через що можуть виникати суперечки та конфлікти у родині. Варто натомість облаштувати свою оселю тими речами, які наповнюватимуть ваш дім радістю, затишком та спокоєм.