Контракти.ua

563  —  11.12.23
Гороскоп на 11 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли будь-які справи приречені на успіх
Гороскоп на 11 грудня для всіх знаків зодіаку: день, коли будь-які справи приречені на успіх

День, коли будь-які справи, до яких візьметься людина, буквально приречені на успіх, що ідеально підходить для понеділка.

Втім, стосується це твердження не лише професійних, а й господарських – чи побутових – справ: наприклад, можна розпочинати ремонт і навіть купувати нове житло – квартиру або будинок своєї мрії. Також можна всіма способами покращувати якість свого життя: починати займатися спортом, кидати шкідливі звички та переходити на здорове харчування. Пише ТСН. 

Овен

Висока ймовірність отримання несподіваного – а тому особливо приємного – прибутку: комусь можуть виплатити вагомий гонорар, комусь – повернути старий борг, а комусь вдасться підписати важливий контракт.

Телець

Не варто допускати грубих слів і висловлювань щодо інших людей – цього дня через їхню надмірну вразливість стосунки можуть зіпсуватися всерйоз і надовго.

Близнята

З ким би ви не спілкувалися – навіть якщо йдеться про людей, яким ви беззастережно довіряєте, – намагайтеся відмовитися від чуток і пліток, вони не найкращим чином позначаться на стосунках із ними.

Рак

Намагайтеся не реагувати на негативні фактори, яких сьогодні не бракуватиме: сплеск емоцій виб'є вас із колії, а нервовий стан унеможливить успішну роботу.

Лев

Фінансові питання вирішуватимуться легко і без напруженості лише в тому разі, якщо все в них заздалегідь продумано й ретельно прораховано – інакше можливі неприємні несподіванки.

Діва

Почуття провини, яке захочуть викликати у вас близькі люди, не має нічого спільного з реальністю, тому намагайтеся не піддаватися їхнім хитрощам, вони – не більше ніж майстерно розіграна маніпуляція.

Терези

Пропозицію близького друга зустрітися і поговорити про все на світі необхідно приймати охоче, особливо якщо ви з ним давно не бачилися: повірте, вам є що обговорити.

Скорпіон

Добра справа, яку ви сьогодні вирішите зробити, може призвести до непередбачуваних наслідків, тож краще зачекати з благодійністю – зараз вона не на часі.

Стрілець

Тепле спілкування, якого ви зараз потребуєте, як ніколи, зможуть вам дати лише близькі люди – рідні чи найкращі друзі, зустріч з якими і потрібно призначити, обравши для цього невимушену обстановку.

Козоріг

З відповіддю на пропозицію обійняти вищу посаду або взяти в роботу новий проєкт поспішати не можна – необхідно добре оцінити всі фактори "за" і "проти", або краще взагалі відмовитися.

Водолій

Вихід із непростої життєвої ситуації вдасться знайти тим, хто зможе поглянути на обставини, що склалися, під новим, незвичним кутом зору – проторовані шляхи позитивного результату не дадуть.

Риби

Незважаючи на те, що професійні справи спочатку підуть без особливих перешкод та ускладнень, не варто розслаблятися – необхідно бути готовими до будь-яких несподіванок.