Контракти.ua

801  —  10.12.23
Де в Україні буде найхолодніше: Гідрометцентр поділився прогнозом на 10 грудня
Де в Україні буде найхолодніше: Гідрометцентр поділився прогнозом на 10 грудня

У Києві в неділю вдень спрогнозовано близько 0 градусів.

З'явився прогноз погоди для України на неділю, 10 грудня. Синоптики повідомили, що очікується хмарна погода. Пише УНІАН. 

Вночі найпрохолодніше буде у західних регіонах - до -8 градусів, йдеться на сторінці Гідрометцентру у Facebook. Найтепліша погода прогнозується у південній частині нашої держави - у нічні години +3...-2, а вдень від 0 до +5.

"У східних, північно-східних та Дніпропетровській областях невеликий сніг, мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь; у Запорізькій, Херсонській області та в Криму невеликий, вночі помірний дощ, вдень на крайньому заході країни невеликий сніг; на решті території без істотних опадів", - зазначили в Гідрометцентрі.

На правобережній частині нашої держави вночі та вранці можливий туман. Подекуди на дорогах прогнозується ожеледиця - це небезпечне метеорологічне явище не загрожує лише крайньому півдню.

Погода 10 грудня у Київській області також очікується хмарна, істотні опади не прогнозуються, місцями можливі туман й ожеледиця. "...Температура по області вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла; у Києві вночі 2-4° морозу, вдень близько 0°", - додали синоптики.

У центрі уваги погода - синоптик поділилася цікавою інформацією

Відомий український синоптик Наталка Діденко попереджала, що 10 грудня в Україні через туман видимість погіршиться і може становити приблизно від 200 до 500 метрів.

8 грудня в Укргідрометцентрі повідомили, у Києві найближчими днями очікується хмарна погода, істотні опади не прогнозуються, а вже упродовж 11-13 числа буде невеликий мокрий сніг.