Бутерброди зі шпротами – проста у приготуванні, завжди популярна закуска на всі випадки життя.
З білого батона посмажте грінки, натріть часником, змастіть майонезом і викладіть шпроти та огірочки. Бутерброди виходять ситними, а всі інгредієнти чудово доповнюють один одного. Пише ТСН.
У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Обсмажте хліб по дві хвилини з кожного боку. Коли грінки охолонуть, натріть їх із одного боку зубчиком часнику. Розріжте кожен шматок батона на дві частини. Змастіть тонким шаром майонезу, злегка посоліть, поперчіть. На кожен батон викладіть по одній-дві шпротини та огірок, нарізаний тонкими кружальцями. Прикрасьте зеленню.