Контракти.ua

1087  —  08.12.23
Гороскоп на 8 грудня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести на самоті
Гороскоп на 8 грудня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести на самоті

День зірки рекомендують – звісно, якщо є така можливість – провести на самоті.

Цей час варто використати для того, щоб проаналізувати стан, в якому опинилася людина – причому як зовнішній, так і внутрішній, визнати скоєні останнім часом помилки та поміркувати над тим, як їх виправити. Не варто братися до важливих справ – на них банально не вистачить сил, як фізичних, так і моральних. Втім, повністю відмовлятися від роботи теж не варто – неробство може негативно позначитися на настрої та, як наслідок, на стосунках з людьми навколо – зокрема й близькими. Пише ТСН. 

Овен

Головним ворогом, який цього дня не дасть можливості досягти успіху навіть у не найзначніших справах, є поспіх: у такому режимі легко припуститися помилок, які згодом доведеться виправляти.

Телець

Навіть якщо ви впевнені, що знаєте, як правильно вчинити в тій та іншій ситуації, не варто нав'язувати свій досвід – як професійний, так і життєвий, кожен може сам вирішувати, що йому робити.

Близнята

У взаєминах з начальством не рекомендується переходити межу, що відокремлює підлеглого від керівника, інакше воно може неправильно вас зрозуміти і вжити заходів, які навряд чи припадуть вам до душі.

Рак

Професійні справи краще відкласти до початку наступного тижня – натомість рекомендується зайнятися прибиранням у будинку, що сприятливо позначиться як на інтер'єрі, так і на стані душі.

Лев

Будь-яка інформація, яка може надходити до вас сьогодні з різних джерел, одразу вивітрюватиметься з голови, тому набувати нових знань сьогодні не варто – лише дарма витратите час.

Діва

Цілком відмовитися від роботи вам, найімовірніше, сьогодні не вдасться, але намагайтеся хоча б не братися до серйозних справ: місячна енергія, та ще й наприкінці робочого тижня, навряд чи сприятиме успіху.

Терези

Люди, з якими ви – переважно з власної вини – перебуваєте у сварці, чекають, що ви визнаєте свою помилку та помиритеся з ними – принаймні вони готові піти вам назустріч.

Скорпіон

Від двозначних жартів на адресу людей у вашому оточенні цього дня потрібно відмовитися: вони навряд чи оцінять ваше своєрідне почуття гумору, а ось образитися і надовго затаїти зло можуть цілком.

Стрілець

Представникам вашого – активного – знака важко не діяти, тому варто зосередитися на домашніх клопотах, які не потребують особливих фізичних затрат – від генерального прибирання краще відмовитися.

Козоріг

Не варто втручатися в чуже особисте життя, навіть якщо вам здається, що без вашої участі там не впораються: необхідно поважати особисті кордони людей, навіть якщо йдеться про друзів.

Водолій

Встигнуть здійснити заплановане лише ті, хто зможе чергувати види діяльності, переходячи від розумової до фізичної – і назад; до речі, так вам вдасться ще й не втомитися.

Риби

Намагайтеся уникати людей, які викликають у вас негативні емоції – вони відберуть сили, яких, на жаль, і так небагато, але водночас нічого не дадуть натомість: хоча б сьогодні їх потрібно оминати.