Контракти.ua

1861  —  28.11.23
Гороскоп на 28 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати
Гороскоп на 28 листопада для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати

День спокійної та неквапливої енергетики, коли категорично не рекомендується поспішати.

Поспіх не приведе до бажаних результатів – радше вони виявляться прямо протилежними очікуваним. Також – звісно, якщо буде така можливість – треба знайти час для відпочинку: вдасться акумулювати позитивну енергію, яка найближчим часом знадобиться для плідної професійної діяльності. Пише ТСН. 

Овен

День – або хоча б його частину – бажано провести з близькими людьми: особливо це стосується дітей і літніх родичів, яким ви зазвичай приділяєте неприпустимо мало часу.

Телець

Найважливішою якістю, яку сьогодні необхідно продемонструвати представникам вашого знака, є скромність – вона допоможе вам стати непомітними в натовпі, а отже, ви не потрапите під гарячу руку начальства.

Близнята

Енергію, якою вас сьогодні наділять зірки, бажано витратити на вирішення не професійних, а побутових питань: їх вдасться швидше втілити в життя, і вони виявляться набагато успішнішими.

Рак

Оскільки вирішення професійних питань сьогодні успіху не матиме, є сенс присвятити його своєму улюбленому заняттю, що принесе не лише задоволення, а й реальну користь.

Лев

Визнавши помилки, які ви зробили напередодні, ви не лише знімете тягар із душі, але й отримаєте можливість розпочати справу, яка загальмувала, з чистого аркуша – з великими шансами на успіх.

Діва

Робота в цей день не виправдає надій, які ви на неї покладаєте, тому не варто витрачати сили – краще відпочити, тим більше, що погода сприятлива для того, щоб провести час вдома.

Терези

Успіх чекає на тих представників знака, які зуміють "вибудувати" справи нинішнього дня відповідно до їх пріоритету: спочатку треба зробити найважливіші, а вже потім братися до інших.

Скорпіон

Найкращого часу для життєвих змін представникам вашого знака не знайти – сьогодні обставини для цього складуться максимально сприятливі, тож важливо не прогаяти щасливий шанс.

Стрілець

Більшу частину дня зірки радять вам провести на самоті – так вам вдасться не зробити те, що ви так любите: ви ні з ким не посваритеся і, отже, не наживете собі нових ворогів.

Козоріг

Зірки радять вам відкласти роботу і присвятить день гармонізації навколишнього простору – точніше, наведенню ладу в будинку або квартирі, не забувши викинути все, чим давно не користуєтеся.

Водолій

Від фінансових справ будь-якого масштабу сьогодні бажано відмовитися – навіть поповнення телефонного рахунку може призвести до втрати коштів, які помилково підуть на інший номер, тож краще не ризикувати.

Риби

Те, що робота цього дня не вдаватиметься, ще не означає, що потрібно витрачати дорогоцінний час на порожні розмови і, тим більше, плітки – вони можуть мати для вас негативні наслідки.

Статьи по теме
Гороскоп на 8 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати
Гороскоп на 8 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати

День, коли – чим би ми не займалися – не можна нікуди поспішати: поспіхом можна припуститися прикрих помилок.
08.04 — 280

Гороскоп на 29 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати
Гороскоп на 29 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна поспішати

День, коли необхідно уникати поспіху: чим би людина не займалася, діяти необхідно вдумливо і неквапливо.
29.10.23 — 1223