Контракти.ua

772  —  28.11.23
Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу
Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу

Цибуля та хліб у фарші для котлет - скільки додавати на один кілограм фаршу.

Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу. Пише ТСН. 

Для чого додають цибулю та хліб до фаршу

Секрети ідеальних котлет — це не лише хороший, якісний фарш, але й правильні пропорції компонентів

До фаршу майже усіх формованих виробів типу котлет обов'язково додають цибулю та хліб.

Хліб збільшує об'єм фаршу та основне, додавання булки робить фарш пишнішим і ніжнішим. Хліб дає котлетам ледве помітну кислинку,  і якщо у свіжоприготовлених котлетах цей присмак не дуже виражений, то в розігрітих він добре відчувається.

Для приготування котлет краще використовувати черствий білий хліб.

Дрібно подрібнені овочі, найчастіше це цибуля додає смаку і соковитості, а м'якуш черствого білого хліба, вимочений у воді або молоці, допомагає утримати вологу, яка, випаровуючись не дасть фаршу пересушитися.

Скільки хліба потрібно на 1 кг фаршу

На думку досвідчених господинь на 1 кілограм м'ясного фаршу потрібно 200- 250 грамів хліба. Бажано використати батон, який вже трохи підсохнув, замочити його у воді або в молоці.

Замість хліба до фаршу можна додавати сиру картоплю, інші овочі, я, наприклад, кабачок, морква, манку тощо.

Скільки цибулі потрібно на один кілограм фаршу для котлет

Цибулю можна додавати як у сирому вигляді, так і обсмажену. Якщо додати вже обсмажену цибулю, потрібно брати 200-300 грамів  овочів на один кілограм котлетного фаршу. У разі, коли додається сира, подрібнена цибуля, не варто брати понад 200 грамів.

Статьи по теме
Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу
Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу

Цибуля та хліб у фарші для котлет - скільки додавати на один кілограм фаршу.
17.05 — 374

Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу
Скільки хліба, цибулі потрібно на один кілограм фаршу

Цибуля та хліб у фарші для котлет - скільки додавати на один кілограм фаршу.
28.01 — 367