Контракти.ua

428  —  25.11.23
Як приготувати культову гостру гірчицю вдома: колишній шеф-кухар McDonald's поділився секретом
Як приготувати культову гостру гірчицю вдома: колишній шеф-кухар McDonald's поділився секретом

Шеф-кухар Майк Гарач, який раніше працював у McDonald's, розповів, які інгредієнти потрібні для приготування культової гострої гірчиці мережі.

Бургери від McDonald's завжди викликають апетит і змушують нас замислитися, чому вони такі смачні. Про деякі секрети розповів колишній шеф-кухар цієї мережі Майк Гарач. Пише ТСН. 

Зокрема, він поділився, як готувати апетитний гострий гірчичний соус у домашніх умовах, який принесе задоволення багатьом гурманам. Цікаво, що для цього вам потрібно докупити в магазині всього два інгредієнти.

Культова гостра гірчиця від McDonald’s — це соус на основі майонезу, до якого входять яєчні жовтки, олія та деякі інші компоненти. Щоб повторити легендарний рецепт і скуштувати гамбургери, наче в McDonald's, вдома, вам знадобляться жирний майонез і соус Табаско. Якщо змішати звичайну гірчицю, майонез і кілька порцій Табаско, ви отримаєте такий же гострий соус, як і в відомій мережі.

Відео з детальним описом рецепту створення гострого соусу для гамбургерів з яловичиною чи куркою стало доволі популярним у TikTok і вже набрало близько 2000 лайків.

Шанувальники McDonald’s у захваті від домашнього рецепту, оскільки цей соус вважається по-справжньому культовим і найкращим для гамбургерів. Хоча дехто може скептично поставитися до списку інгредієнтів, однак у коментарях були відповіді тих, хто відтворив рецепт, використовуючи рекомендації шеф-кухаря Майка. Всі вони були приємно здивовані результатом.