Контракти.ua

2493  —  18.11.23
У найближчі дві доби на більшій частині України випаде мокрий сніг
У найближчі дві доби на більшій частині України випаде мокрий сніг

19 листопада вночі у південній частині України очікується помірний дощ, на півдні Одещини та в Криму значний дощ, у Карпатах і на Прикарпатті невеликий сніг.

Удень у більшості південних, центральних і східних областей помірний дощ і мокрий сніг, на решті території без опадів, повідомляє Укргідрометцентр.

Вітер очікується переважно північно-східний, 7−12 м/с. У південних, східних, Кіровоградській і Дніпропетровській областях можливі пориви 15−20 м/с, в Одеській області — місцями 25 м/с.

Температура протягом доби в південній частині 1−6°, у Криму 5−10° тепла. На решті території вночі 0−5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла, на Закарпатті до 5° тепла.

У Києві без опадів, вітер північно-східний, 7−12 м/с. Температура вночі 1−3° морозу, вдень близько 0°.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, найвищу температуру вдень 19 листопада в Києві було зафіксовано 1926 року, вона становила 14,4° тепла, найнижчу вночі — 17,6° морозу 1902 року.

У понеділок, 20 листопада, на Лівобережжі очікується помірний, місцями значний сніг. У західних областях мокрий сніг, вдень із дощем, на дорогах місцями ожеледиця, на заході налипання мокрого снігу.

На решті території істотних опадів не буде.

Вітер 20 листопада північно-східний із переходом на північно-західний (у західних областях — на південно-західний), 5−10 м/с, у південній частині та східних областях місцями пориви 15−20 м/с.

Температура вночі 0−5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла. У західних, південних областях вночі близько 0°, вдень 1−6° тепла.

У Києві без істотних опадів, вітер північно-східний із переходом на північно-західний, 5−10 м/с. Температура вночі 2−4° морозу, вдень близько 0°.

Статьи по теме
Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня
Дощі минуть, але прохолода лишиться: якою буде погода в Україні 8 травня

8 травня в Україні спостерігатиметься відносне похолодання. Хоча дощі підуть з переважноїкількості регіонів країни, втім спекотно не буде.
вчера, 09:16 — 207

Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень
Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень

В регіонах стане трохи прохолодніше.
04.05 — 256