Контракти.ua

4962  —  09.11.23
До України йде різке похолодання: синоптикиня назвала точні дати
До України йде різке похолодання: синоптикиня назвала точні дати

Через похолодання у Карпатах можливий мокрий сніг.

Від середи, 8 листопада, в Україні почне знижуватися температура, а суттєве похолодання очікується на кінці наступного тижня, із 17-18 листопада. Пише ТСН. 

Про це написала синоптикиня Наталія Діденко на сторінці у фейсбук.

За її прогнозом, 8 листопада у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні. Єдина частина, куди опади не дійдуть - південний схід, Крим, Запоріжжя, Донеччина.

"Температура повітря відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. На сході похолоднішає лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів. Найтеплішою передбачається погода у південній частині, +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси. Києві середа очікується із дощем та похолоданням, вдень лише +9 градусів", - йдеться у її повідомленні.

Діденко зауажила, що через похолодання у Карпатах можливий мокрий сніг. Похолодання, яке прийшло, 9 листопада пошириться практично на всю територію України.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 194