Контракти.ua

2419  —  08.11.23
Синоптики попередили про зміну погоди
Синоптики попередили про зміну погоди

Це стосується більшості областей.

Як і прогнозували синоптики, цього тижня в Україні очікується тепла, хоч і нестійка погода. Синоптикиня Наталя Діденко в своєму Telegram-каналі попередила про зміну погоди в Україні у середу, 8 листопада. Пише zn.ua.

За її прогнозом, в Україну прийде циклон, ще й притягне з собою атмосферні фронти. Тому 8 листопада у більшості областей пройдуть дощі, а подекуди навіть сильні.

«Хмарність збільшиться, буде мокро, сонливо і сіро. Єдина частина, куди опади не дійдуть - південний схід, Крим, Запоріжжя, Донеччина. Температура повітря завтра відчутно знизиться на заході, півночі та в центрі України, максимально близько +7+12 градусів. Через похолодання у Карпатах завтра можливий мокрий сніг»,– розповіла вона.

За прогнозом синоптикині, на сході прохолодніше стане лише на Харківщині, а на Донеччині та Луганщині буде тепло, +12+16 градусів. Найтепліше буде у південній частині – +16+20, в Криму та на півдні Одещини +20+22 градуси.

В Києві у середу очікується дощ та похолодання, вдень лише +9 градусів.

Це похолодання 9 листопада пошириться практично на всю територію України. Більш серйозне зниження температури повітря (вночі до 0 градусів) передбачається у кінці наступного тижня, із 17-18 листопада.

Минула зима була доволі теплою, тому спроби Росії залишити українців на тривалий час без світла та тепла не досягли бажаної мети. Нагадаємо, якою буде зима цього року за прогнозами синоптиків.

Статьи по теме
Синоптики попередили про зміну погоди на Різдво, 25 грудня
Синоптики попередили про зміну погоди на Різдво, 25 грудня

Очікується сніг та нічне похолодання.
25.12.23 — 2768