Контракти.ua

1401  —  27.10.23
Гороскоп на 27 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна зменшувати оберти
Гороскоп на 27 жовтня для всіх знаків зодіаку: день, коли не можна зменшувати оберти

День, коли не можна зменшувати обертів: почавши діяти, необхідно довести свою роботу до переможного кінця.

Насамперед це стосується професійних справ, але й особисті питання – не виняток. Жодні перешкоди, що виникли на шляху – як несподівані, так і очікувані – не повинні це зупиняти. Вже завтра ситуація налагодиться, а втрачений час та можливості повернути не вдасться. Час також сприятливий для очищення організму – відвідування лазень та саун з одного боку та різноманітних дієт – з іншого. Пише ТСН. 

Овен

Відчувши необхідність допомоги, зверніться до друзів: вони не тільки зроблять все, що вам потрібно, а, можливо, і більше, але дадуть пораду щодо того, як уникнути таких ситуацій у майбутньому.

Телець

Успіх у професійних справах супроводжуватиме лише тих, хто не боїться роботи, інакше є ризик залишитися з тим результатом, який маєте на цей момент – чарівна паличка сьогодні не працює.

Близнята

Не варто втручатися в конфлікти, які не мають до вас безпосереднього стосунку: допомогти близькій стороні ви однаково не зможете, а ось виявитися винуватцем того, що сталося — цілком.

Рак

Можливостями у професійній сфері, які забезпечать вам сьогодні зірки, необхідно скористатися у повному обсязі, оскільки подібна – сприятлива – ситуація найближчим часом може і не скластися.

Лев

Якщо вам необхідно презентувати власний проєкт, скористайтеся нинішнім днем – сьогодні все мине максимально вдало, оскільки самі зірки поставляться прихильно до ваших ідей.

Діва

Не варто витрачати сили, приплив яких ви відчуєте сьогодні винятково на роботу: розділіть день на дві частини і другу присвятіть відпочинку, оскільки без нього вже завтра продуктивність праці впаде.

Терези

Не можна — за звичкою, що укорінилася у вас, — витрачати час на розгойдування перед початком роботи над важливим професійним проєктом: одразу ж беріться за справу, інакше важливий момент буде втрачено.

Скорпіон

Настав час згадати про справи, які з якоїсь причини були відкладені в довгу скриньку: сьогодні для їхньої реалізації складуться максимально вигідні умови, тож не зволікайте.

Стрілець

День сприятливий для оформлення будь-яких документів, за підписом під якими необхідно йти до чиновницьких кабінетів: сьогодні вони будуть налаштовані доброзичливо та поставлять потрібну візу.

Козоріг

Успішними для вас сьогодні будуть будь-які справи, але особливо важливо зайнятися вирішенням фінансових питань – велика ймовірність отримати прибуток із найнесподіваніших джерел.

Водолій

Не варто вірити людині, яка вже неодноразово вас ошукувала: навряд чи за минулий час вона змінилася на краще – найімовірніше, вона вчергове збирається ввести вас в оману.

Риби

Можливо, сьогодні у вас з'явиться привід для скромного, але дуже важливого для вас свята — намагайтеся утриматися від алкоголю: під його впливом можна наламати дров.