Контракти.ua

788  —  27.10.23
Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі – не потрібно м'ясорубки, з'їдаються за 10 хвилин
Рублені котлети з курячого мʼяса та цибулі – не потрібно м'ясорубки, з'їдаються за 10 хвилин

Рецепт рублених котлет, які на смак не поступаються котлетам з фаршу, а готуються дуже швидко.

Пропонуємо рецепт смачних рублених курячих котлет. Для таких котлет не потрібна м'ясорубка, готуються вони дуже швидко і завжди вдаються. Їх можна готувати з різних видів м’яса – яловичини, курятини, свинини або навіть риби. Рублені котлети готуються шляхом змішування всіх інгредієнтів, їх можна смажити, запікати в духовці. Подаються вони з соусами, картоплею, іншими гарнірами. Пише ТСН. 

Інгредієнти для рублених котлет

  • 500 г курячого філе,
  • 1 середня цибуля,
  • 2 зубчики часнику,
  • 2 яйця,
  • 2 ст. л. борошна,
  • кілька столових ложок олії для смаження,
  • сіль і перець за смаком.

Спосіб приготування котлет

  • Наріжте дрібно цибулю й часник. Для подрібнення, якщо є, можна застосувати блендер.
  • Куряче філе добре помити, прибрати плівку та шкірку, порізати на дрібні кубики.
  • М'ясо посолити і додати за смаком спеції.
  • Додайте до м'яса нарізану цибулю та часник.
  • Вбийте яйця до суміші. Посоліть і поперчіть за смаком. Змішайте все добре, щоб отримати однорідну масу.
  • Додаємо дві ложки борошна та формуємо котлети.
  • Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Викладаємо ложкою котлети та обсмажуємо їх з обох боків до золотаво-коричневої скоринки приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку, залежно від розміру котлет.