Контракти.ua

2648  —  25.10.23
В Україні погіршиться погода: синоптики дали детальний прогноз на середу
В Україні погіршиться погода: синоптики дали детальний прогноз на середу

Після нетривалого суттєвого потепління та сонячних днів в Україні погіршиться погода. Протягом 25 жовтня на всій території нашої країни синоптики прогнозують дощі.

Також очікується зниження температури повітря. Про це повідомляє Український гідрометцентр. Пише OBOZ.UA.

Сильні дощі прогнозуються на заході, у центрі та на півночі України. У південних та східних регіонах також дощитиме, але опади будуть не надто рясні.

Найтепліше 25 жовтня буде в Одеській, Миколаївській, Херсонській областях та в Криму. Температура повітря у цих регіонах підніметься до +24 градусів.

У західних областях синоптики прогнозують +8…+10 градусів уночі та до +15 градусів протягом дня.

У центральних регіонах також буде тепло – упродовж дня стовпчики термометрів покажуть +12…+14, а на Кіровоградщині повітря прогріється до +18.

У Донецькій, Луганській та Харківській областях у середу буде прохолодно. У цій частині нашої країни температура впродовж дня становитиме +11…+13, а вночі похолодає до +3.

У столиці 25 жовтня очікуються сильні дощі. Вночі у Києві температура опуститься до +8 градусів, а протягом дня очікується +11…+13.

Раніше повідомлялося, що у грудні 2023 року погода здивує українців сюрпризами. У середині першого зимового місяця вдарять морози до -15 градусів, хоча похолодання буде нетривалим.

Як повідомляв OBOZ.UA, зима цього року знову може бути достатньо теплою та м'якою, як і минулого. Цілком можливо, що взимку буде ще тепліше. Морози будуть, але не надто сильні та не надто часто. Опадів буде мало, через високі температури повітря піде переважно про мокрий сніг або сніг з дощем. Новий рік також, найімовірніше, буде "плюсовим", а отже, безсніжним.