Контракти.ua

882  —  25.10.23
Всю Україну накриють дощі: яка буде погода 25 жовтня
Всю Україну накриють дощі: яка буде погода 25 жовтня

В низці регіонів місцями пориви 15-20 м/с.

У середу, 25 жовтня, по всій Україна дощите. Найменше опадів очікується у південних регіонах, прогнозує Український гідрометеорологічний центр.

"Вночі в Україні, крім Лівобережжя, вдень на більшій частині території дощі, вночі на Львівщині, Волині та Рівненщині, вдень в північних, Черкаській, Полтавській областях та в Карпатах значні дощі", – йдеться в повідомленні.

Синоптики також попереджають, що вітер буде південно-східний з переходом на заході країни на південно-західний 7-12 м/с. Вночі в західних областях, вдень по всій Україні місцями пориви 15-20 м/с.

"Температура вночі 7-12°, у східних та північно-східних областях 1-6° тепла, вдень 10-15°; в південній частині вночі 11-16°, вдень 16-21°, на півдні Одещини до 25°", – прогнозують синоптики.

Погода в Україні - останні прогнози

У середу, 25 жовтня, в Україні додасться дощів і на півночі знизиться температура повітря, прогнозує відома синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, причина раптової зміни погоди полягає у тому, що Україну відвідає циклон із заходу Європи разом з атмосферними фронтами.

В Києві та області також очікуються рясні дощі. В регіоні можливі небезпечні метеорологічні явища.