Контракти.ua

4324  —  25.10.23
Прийде циклон з атмосферними фронтами: синоптик попередила про сильні дощі та вітер
Прийде циклон з атмосферними фронтами: синоптик попередила про сильні дощі та вітер

Якою буде погода в Україні в середу?

Синоптик Наталія Діденко попередила, що у середу, 25 жовтня, Україну накриє сильний дощ та вітер.

Як передає "Хвиля", про це вона повідомила на своїй сторінці у Фейсбук.

Так, за словами Діденко, у середу в Україну прийде циклон із заходу Європи разом із атмосферними фронтами, який принесе дощі, подекуди сильні.

"У південній частині дощі очікуються з проясненнями. А у східних областях у середу велика ймовірність опадів – уже ввечері. Вітер буде з південного сходу, поривчастий, до штормових поривів 15-22 метри на секунду. Температура повітря 25 жовтня в Україні вкрай неоднорідна", – зазначила синоптик.

Зокрема, у південній частині очікується +18+22 градуси. У північних областях +7+12 градусів. У східних областях: Харків +8, Луганськ +12, Донецьк +13 градусів. У центральній частині +10+14 градусів. У західних областях +12+18 градусів, Чернівецькій області до +20 градусів.

У середу у Києві також очікується сильний південно-східний вітер та дощ. Температура повітря знизиться на кілька градусів і максимально становитиме +11, +12 градусів.

Отже, завтра зустрічаємо дощовий вітряний циклон. Надалі спостерігати періодичні дощі, сильного прогресуючого похолодання не буде. і душі", - додала Діденко.