Така страва — дуже хороший варіант вечері. Доповнити її можна запеченим курячим філе.
Гарбуз — це унікальний продукт, з якого можна готувати все що завгодно: солодощі, пироги, перші страви і супи. Його навіть можна їсти сирий і додавати до салатів. Також він ідеально поєднується з солоними сирами і зеленню. Пише ТСН.
Але сьогодні ми хочемо поділитися з вами дуже простим способом приготування цього осіннього овоча — запеченого гарбуза з сиром і спеціями. Через тривалий період зберігання гарбуза ви можете готувати цю страву всю зиму, адже в ній стільки корисних речовин.
Інгредієнти:
Приготування:
Помийте гарбуз, очистіть від шкірки і поріжте великими шматками, приблизно 2х3 сантиметри. Викладіть гарбуз на деко, збризніть оливковою олією, додайте спеції і добре все перемішайте, щоб кожен шматочок гарбуза покрився спеціями. Тепер відправте гарбуз до розігрітої до 200°C духовки на 30 хвилин. Коли овоч буде готовий — щедро посипте його на деку натертим сиром і відправте до духовку ще на 5-10 хвилин, щоб сир розплавився і трохи запікся.
Смачного!