Ця осінь для нас вкрай непроста. Хронічний стрес, недосипання та тривоги підривають здоров‘я. Тому так важливо сформувати внутрішню броню-імунну опору.
Стійкість до вірусних та бактеріальних інфекцій багато в чому залежить від складу нашої тарілки. Пише ТСН.
Тому максимально наповнюємо її сезонними суперфудами:
Пребіотики: квашена капуста, часник й цибуля, бобові( квасоля, сочевиця, нут та соєві боби).
Скибка запеченого гарбуза + рагу з червоною квасолею + квашена капуста з оливковою олією та насінням льону - обідня комбінація, яка надасть сил та ресурсів для імунної системи й не тільки.
Протистояти вільним радикалам допоможуть локальні антиоксиданти. І хоча сезон ягід у нас асоціюється з літньою порою, проте доволі різноманітний вибір можна знайти й восени:
Усі ці продукти багаті на вітаміни й мікронутрієнти, ці суперфуди смакуватимуть самостійно/стануть чудовим компонентом для пряного чаю.