Контракти.ua

3762  —  21.10.23
Погода на вихідні в Україні. Де очікувати гарячих +30, а де похолоднішає до +8
Погода на вихідні в Україні. Де очікувати гарячих +30, а де похолоднішає до +8

Погода на вихідні в Україні обіцяє бути теплою, і в деяких регіонах можливо навіть зустріти літо. Наприклад, в Одеській області у суботу температура повітря подекуди може сягнути +30 градусів!

Погода в регіонах на вихідні 21−22 жовтня

Загалом, 21-го жовтня очікується максимальна температура повітря в більшості областей в межах +16 до +23 градусів, але на Закарпатті, у Чернівецькій області, на Вінниччині та в південній частині країни можуть бути тепліші показники від +21 до +27 градусів, а на Одещині - від 25 до +30 градусів. Пише nv.ua.

Тільки найпівнічніші райони Чернігівщини та Сумщини залишаться прохолодними з температурою від +8 до +13 градусів. В суботу дощі не передбачаються.

22-го жовтня погода в Україні також очікується переважно суха, за винятком заходу країни, де можливі дощі. Температура повітря в Україні в неділю буде коливатися в межах +18 до +23 градусів, на півдні може сягнути до +28 градусів, а на північному сході буде прохолодніше з температурою від +12 до +16 градусів.

Погода у Києві на вихідні принесе приємні температури від +16 до +20 градусів, і дощі не передбачаються, хіба що можливий туман або серпанок. Це чудова нагода використати вихідні на користь: помити вікна, провести час на свіжому повітрі, впорядкувати квартиру, сортувати сезонний одяг, а також насолодитися осінніми атрибутами, збираючи горіхи, жолуді та каштани.

Наразі сильне похолодання відкладається на потім, і снігу поки що не очікується: «Найближча перспектива — найтепліше вихідними, як щойно згадали, далі сильного похолодання не буде, відчутніше зниження температури повітря хіба на початку листопада. Поки що сніг відміняється», — коментує синоптикиня Наталка Діденко.