Контракти.ua

1206  —  21.10.23
Повернення літа в Україну: синоптик сказала, де на вихідних очікується майже +30
Повернення літа в Україну: синоптик сказала, де на вихідних очікується майже +30

Дощі в Україні можливі у неділю в західних областях, поділилася експерт.

Погода в Україні на вихідних - 21 та 22 жовтня, на частині території прогнозується літня, очікується приблизно +30 градусів. Пише УНІАН. 

У суботу у Чернівецькій, Закарпатській, Вінницькій областях, у південній частині прогнозується +21...+27 градусів, а в Одеській області - +25...+30, поділилася синоптик Наталка Діденко у своєму Telegram-каналі. За її даними, завтра не очікуються дощі.

"21-го жовтня максимальна температура повітря у більшості областей передбачається у межах +16+23 градуси... І лише крайня північ - північні райони Чернігівщини та Сумщини - будуть свіжими, +8+13 градусів", - зазначила експерт.

За відомостями Діденко, 22 жовтня в нашій державі буде переважали суха погода, і лише у західних регіонах можуть пройти дощі. "Температура повітря в Україні у неділю становитиме протягом дня +18+23 градуси, на півдні до +28, на північному сході +12+16 градусів", - йдеться у повідомленні.

Погода в Києві на вихідних прогнозується суха, можливий туман. Очікувана температура повітря: +16...+20.

Цікаві погодні новини - сьогодні це варто знати

Раніше повідомлялося, що 21 жовтня в Україні місцями очікується мокрий сніг. Пізніше прогноз погоди різко змінився - Наталія Діденко попередила, що на частину української держави може повернутися літня погода.

За словами синоптика, прогноз погоди міг кардинально змінитися, оскільки наша країна знаходитиметься на лінії розподілу різних повітряних мас - теплих та холодних, а межа між ними дуже тонка, і через це передчасно неможливо щось точно спрогнозувати.