Контракти.ua

474  —  29.09.23
Помер зірка "Гаррі Поттера" Майкл Гембон, який зіграв Альбуса Дамблдора
Помер зірка

Знаменитості не стало на 83-му році життя.

Помер відомий британський та ірландський актор Майкл Гембон, який відомий за роллю Альбуса Дамблдора у фільмах про "Гаррі Поттера". Пише ТСН. 

Сумну новину повідомили його дружина та син. Відомого актора не стало в лікарні, куди він потрапив через пневмонію. Поряд із ним були його рідні.

На момент смерті Майклу Гембону було 82 роки.

"Ми з жахом повідомляємо про втрату Майкла Гембона. Улюблений чоловік і батько, Майкл мирно помер у лікарні, поряд зі своєю дружиною Енн і сином Фергусом після нападу пневмонії. Майклу було 82 роки. Ми просимо вас поважати нашу конфіденційність у цей болісний час і дякуємо за ваші повідомлення підтримки й любові", – йдеться в заяві, пише The Guardian.

Зазначимо, Майкл Гембон – відомий актор. Він знявся в багатьох картинах, як-от "Гангстери", "Експрес до Пекіна", "Сонна лощина", "Різдвяна казка". Однак найбільшу популярність акторові принесла роль чарівника Альбуса Дамблдора у фільмах про "Гаррі Поттера". В кінофраншизі він почав зніматися 2004 року, де замінив іншого актора Річарда Гарріса, якого не стало 2002 року.

Нагадаємо, влітку помер зірка серіалу "Ейфорія" Ангус Клауд. Нещодавно ж стала відома причина смерті 25-річного американського актора.