417 — 29.09.23
Баклажани, запечені з м'ясом сиром та помідорами: страва, яка підійде і для святкового столу
Дуже смачна, красива та ситна страва з баклажанів, яку можна подати як до обіду, так і на святковий стіл. Баклажани, м'ясо, сир та помідори чудово поєднуються між собою.
Така страва сподобається навіть тим, хто не любить синенькі. Пише ТСН.
Інгредієнти
Баклажани - 2 шт.
куряче філе - 300 г
сир твердий - 150 г
помідори - 1 шт.
яйце - 1 шт.
часник - 3 зубчики
перець чорний мелений
олія
- Баклажани наріжте не надто тонкими пластинами. Зробіть на них невеликі надрізи. Злегка посоліть і змастіть олією.
- Куряче філе дрібно наріжте.
- Твердий сир натріть на тертці.
- Помідор наріжте кубиками.
- Для начинки: у миску викладіть куряче філе, вбийте яйце, сир, помідор, сир, видавіть часник через прес. Додайте перець та сіль. Добре перемішайте.
- Баклажани викладіть на деко, змащене олією. На кожен розподіліть рівномірно начинку.
- Випікайте у заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 30-35 хвилин.
Порада:
- М'ясо використовуйте будь-яке.