Контракти.ua

1583  —  21.09.23
Погода 21 вересня: в яких регіонах будуть дощі, грози та тумани
Погода 21 вересня: в яких регіонах будуть дощі, грози та тумани

Вдень погода ще потішить теплом.

У четвер, 21 вересня, на більшій частині України буде суха погода. Втім, у деяких регіонах дощитиме. Також низку областей огорнуть тумани. Пише ТСН. 

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

В Україні буде мінлива хмарність. Опадів не буде. Лише в Одеській, Вінницькій, Черкаській, Київській та Чернігівській областях вдень місцями невеликий короткочасний дощ та гроза. Вночі та вранці у більшості південно-західних та північних областей - туман.

В Україні вночі температура повітря становитиме +10-15°.Вдень на переважній більшості території повітря прогріється до +22-27°.

Погода в Києві

В четвер в області прогнозують мінливу хмарність. Вночі опадів не буде. Втім, вдень - місцями невеликий короткочасний дощ та гроза. Вночі та вранці в області буде туман. Вітер південно-східний, 5-10 м/с.

В Київській області вночі температура буде +10-15°, вдень підніметься до +19-24°. В Києві вночі стовпчики термометрів покажуть +13-15° тепла, а вдень - 23-25° тепла.

Нагадаємо, метеорологиня Наталія Птуха розповіла, чи потішать останні дні вересня теплом. Так, до кінця цього тижня завдяки антициклону в Україні середня денна температура становитиме +22-27°.

Статьи по теме
Прогноз погоди на 26 травня: Україну накриють дощі, грози та тумани
Прогноз погоди на 26 травня: Україну накриють дощі, грози та тумани

У низці областей оголошено штормове попередження.
26.05.23 — 2814