590 — 17.09.23
Курячі грудки на мангалі: рецепт для пікніка
Головне в цій страві - приготувати гарний маринад і не пересушити м'ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним.
Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами. Пише ТСН.
Інгредієнти
куряча грудка - 7 шт.
цибуля ріпчаста - 2 шт.
гірчиця гостра - 3 ст. л.
кетчуп «Чилі» - 1 упаковання
приправа для шашлику - 1 ст. л.
перець чорний мелений
сіль
- Кожну грудку розріжте на дві частини, відріжте філе. Кожне філе накрийте харчовою плівкою і відбийте трохи потовщену частину.
- У мисці змішайте кетчуп, гірчицю, приправу, перець, посоліть.
- Філе змастіть маринадом і перекладете нарізаними кільцями цибулі. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 1,5-2 години.
- Потім викладіть його на мангал. Смажте до готовності, перевертаючи решітку.
Поради:
- Готовність перевіряйте, проткнувши ножем край грудки, з якого має витікати прозорий сік.
- М'ясо можна маринувати і більше за часом.