Контракти.ua

590  —  17.09.23
Курячі грудки на мангалі: рецепт для пікніка
Курячі грудки на мангалі: рецепт для пікніка

Головне в цій страві - приготувати гарний маринад і не пересушити м'ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним.

Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами. Пише ТСН. 

Інгредієнти

куряча грудка - 7 шт.

цибуля ріпчаста - 2 шт.

гірчиця гостра - 3 ст. л.

кетчуп «Чилі» - 1 упаковання

приправа для шашлику - 1 ст. л.

перець чорний мелений

сіль

  1. Кожну грудку розріжте на дві частини, відріжте філе. Кожне філе накрийте харчовою плівкою і відбийте трохи потовщену частину.
  2. У мисці змішайте кетчуп, гірчицю, приправу, перець, посоліть.
  3. Філе змастіть маринадом і перекладете нарізаними кільцями цибулі. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 1,5-2 години.
  4. Потім викладіть його на мангал. Смажте до готовності, перевертаючи решітку.

Поради:

  • Готовність перевіряйте, проткнувши ножем край грудки, з якого має витікати прозорий сік.
  • М'ясо можна маринувати і більше за часом.