Контракти.ua

1302  —  23.08.23
Прогноз погоди на 23 серпня: які регіони накриють дощі та грози
Прогноз погоди на 23 серпня: які регіони накриють дощі та грози

Спека тримається на півдні країни.

У середу, 23 серпня, в Україні буде тепло. Втім, у західних областях будуть дощі та навіть грози. Пише ТСН. 

Про це інформує Укргідрометцентр.

В Україні буде мінлива хмарність. На заході синоптики прогнозують короткочасні дощі. На Закарпатті та Прикарпатті - значні дощі з грозами. На решті території країни опадів не прогнозують.

"23 серпня у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій ы Закарпатській областях - грози, значні дощі. І рівень небезпечності, жовтий", - йдеться в повідомленні синоптиків.

Вночі температура повітря в більшості регіонів України становитиме +12-17°. Вдень стовпчики термометрів покажуть 24-29°. В Карпатах вночі синоптики прогнозують 16-21° тепла. Натомість спека утримується у південних областях - вночі температура буде +17-22°, а вдень +28-33°. Погода в Києві

На Київщині та в столиці буде мінлива хмарність. Без опадів. Температура повітря в Київській області вночі становитиме +12-17°, вдень підніметься до +24-29. У Києві вночі стовпчики термометрів покажуть 15-17° тепла, вдень повітря прогріється до +28°.

Спека в Україні

Синоптикиня Наталія Голеня попередила про нову хвилю спеки. Втім, у період до п’ятниці, 25 серпня, буде дещо свіжіше. Адже з північного заходу й заходу на територію країни поширюватиметься більш прохолодна повітряна маса. Втім, уже вихідними прийде нова хвиля спеки.