В'ялені помідори можна зберігати цілу зиму сухими, в герметичному пакеті чи залити олією.
Чи можна зробити ароматні в’ялені помідори без консервації на зиму, щоб не морочитися із банками? Так, це можливо, і не потрібно готувати скляну тару, консервувати, потім кілька місяців чекати, щоб поласувати смаколиком. Готову вишукану страву можна буде їсти відразу, подавати на святковий стіл, щоб похизуватися перед гостями, чи зберігати на зиму. Як приготувати вишукані в’ялені помідори в домашніх умовах нашвидкуруч – пише ТСН.
Так як сезон цих овочів у самому розпалі, з вибором не буде жодних проблем. Для приготування зів’ялених помідорів ідеальним варіантом буде сорт «сливка».
Інгредієнти:
Для приготування потрібно:
Вийдуть смачні ароматні помідори, які можна буде їсти відразу чи додавати до різноманітних вишуканих закусок. Їх можна зберігати на зиму сухими у скляній тарі чи заливати олією. Тоді помідори віддадуть свій аромат, ще вийде чудова заправка до салатів. Також зів’ялені помідори можна зберігати у герметичному пакеті, а потім готувати з них ароматні насичені супи, пасту чи подавати із сиром та м’ясною нарізкою.