Контракти.ua

1360  —  13.08.23
Гороскоп на 13 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно діяти інтуїтивно
Гороскоп на 13 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно діяти інтуїтивно

День, коли легко можна встановити зв'язок між формою та змістом, і зрозуміти, що зовнішній образ залежить від внутрішнього стану.

Можна – і спокійна течія дня цьому сприяє – аналізувати свої вчинки, проводити роботу над помилками і, з урахуванням її результатів, робити висновки на майбутнє. Будь-які дії – якщо, звісно, у них виникне потреба – необхідно узгоджувати з інтуїцією: вона сьогодні – втім, як і завжди – поганого не порадить. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 13 серпня для Овнів

Зірки застерігають вас від втручання в чуже особисте життя, особливо якщо вас про це не попросять: ваш вчинок може всерйоз роздратувати людину, яку ви вирішите «ощасливити».

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 13 серпня для Тельців

Як відомо, переробити іншу – навіть близьку нам – людину неможливо, тому, якщо вас щось не влаштовує у взаєминах із нею, працюйте над собою – себе переробити теж складно, але можна.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 13 серпня для Близнят

Не варто нічого робити через силу – пуття від такої роботи однаково не буде, а от занапащена справа і поганий настрій вам гарантовані – ви й самі знаєте, що ваш знак не сприймає жодного примусу.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 13 серпня для Раків

Представники вашого знака рідко дозволяють собі недобрі побажання на адресу інших людей – не варто змінювати це правило і сьогодні, інакше дуже скоро доведеться зіткнутися з бумерангом.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 13 серпня для Левів

Не найкращий день для фінансових операцій, навіть якщо йтиметься лише про купівлю речей, які здаються необхідними: зірки рекомендують сьогодні відмовитися від шопінгу – гроші цілішми будуть.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 13 серпня для Дів

Незважаючи на твердження, що недільний сон діє до обіду, зверніть увагу на нинішні сновидіння – вони дадуть зрозуміти, у чому причина професійної скрути: вже завтра можна буде виправити помилки.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 13 серпня для Терезів

Не варто планувати важливі справи, навіть якщо вони належать до побутової сфери: обов'язково щось піде не так, тож бажано присвятити час відпочинку – сили також необхідно відновлювати.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 13 серпня для Скорпіонів

День сприятливий для того, щоб згадати про розпочаті раніше і на якийсь час засунуті в довгу скриню справи: чому б вам, наприклад, не завершити ревізію в шафі або сортування рахунків.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 13 серпня для Стрільців

Події, в центрі яких ви сьогодні опинитеся – як і люди, які несподівано з'явилися поряд з вами, – не будуть випадковими: подумайте про те, чому і для чого доля вштовхнула вас у перші та зіткнула з іншими.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 13 серпня для Козорогів

День не підходить для надмірної активності, навіть якщо йдеться про господарські турботи: коефіцієнт її корисної діяльності на виході виявиться вкрай низьким, тому не варто марнувати час і сили.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 13 серпня для Водоліїв

Сьогодні не варто не тільки працювати, а й навіть думати про професійну діяльність: користь від таких роздумів буде нульовою, а повністю відключитися від рутини і відпочити вони вам не дадуть.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 13 серпня для Риб

Небажано давати гроші в борг, навіть якщо про це вас проситиме близький друг чи рідна людина – якщо вона дійсно потребує матеріальної допомоги, то зможе зачекати до завтра.