Контракти.ua

1214  —  08.08.23
Як посмажити ідеальні кабачки: простий та доступний кулінарний лайфгак
Як посмажити ідеальні кабачки: простий та доступний кулінарний лайфгак

Приготувати так кабачки дуже просто, і вам більше не знадобляться яйця.

Якщо ви любите смажені кабачки, але часто стикаєтеся з тим, що борошно під час потрапляння на розігріту олію горить на сковороді та "стріляє", то цей лайфгак із TikTok Алли Панкрушевої Шаповалової (alla_pankrusheva) точно для вас. Пише ТСН. 

Авторка відео пропонує використовувати лише чотири інгредієнти: борошно, воду, соняшникову олію та, власне, самі кабачки.

Для того, щоб кабачки вийшли ідеальними й золотистими:

  1. розігрійте сковороду
  2. налийте олію
  3. вмочіть кабачок у борошно
  4. вмочіть кабачок у воду
  5. покладіть на сковороду та обсмажте з обох боків