Контракти.ua

1974  —  01.08.23
Гороскоп на 1 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли наші розумові здібності посиляться
Гороскоп на 1 серпня для всіх знаків зодіаку: день, коли наші розумові здібності посиляться

День, коли в рази посилюються інтелектуальні й розумові здібності.

За їхньою допомогою можна вирішити будь-яке – навіть найскладніше – завдання, головне – правильно налаштуватися на нього: зосередитися і не відволікатися. Також дуже важливо запам'ятовувати ідеї, які спадатимуть на думку цього дня – серед них траплятимуться дуже перспективні і, як наслідок, продуктивні. Спілкуватися з людьми навколо потрібно з обережністю – велика ймовірність посваритися через не варту уваги нісенітницю. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 1 серпня для Овнів

Сприятливими обставинами для примирення з близькою людиною неодмінно треба скористатися – не варто витрачати на сварку дні, які можна провести більш приємно.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 1 серпня для Тельців

Сьогодні вам може бути властива підвищена емоційність, під впливом якої ви можете конфліктувати з людьми, що вас оточують – під особливим ударом можуть виявитися близькі, що небажано.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 1 серпня для Близнят

Депресію може викликати поганий настрій, який може супроводжувати вас від самого ранку, і пов'язані з ним похмурі думки – не варто вважати їх передчуттями, вони не більше ніж вплив Місяця.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 1 серпня для Раків

День, незважаючи на його будній статус, сприятливий для наведення чистоти, ладу й затишку в оселі – це дозволить вам отримати задоволення як від процесу, так і від результату, а заразом і покращити настрій.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 1 серпня для Левів

Нова людина, яка цього дня може опинитися у вашому оточенні, прийде з певною місією – вона має відіграти важливу роль у вашому житті, тому поставтеся до неї уважно.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 1 серпня для Дів

Від ухвалення важливих рішень – особливо, якщо вони пов'язані з особистим життям – сьогодні краще відмовитися: вони можуть призвести до несподіваних, а тому непередбачуваних наслідків.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 1 серпня для Терезів

Не варто намагатися робити дві важливі справи одночасно – в жодній із них ви не досягнете успіху, тому виберіть одну, пріоритетну, і займайтеся лише нею — як-то кажуть, бийте в одну точку.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 1 серпня для Скорпіонів

Для тих представників знака, які невдоволені нинішнім станом справ, у зірок є приємна новина: обставини дня дозволять їм закрити стару і відкрити нову сторінку свого життя, тож не варто зволікати.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 1 серпня для Стрільців

Спілкування з близькими людьми – якщо, звісно, буде така можливість – краще скоротити до мінімуму: сварка, яка може спалахнути в цей час, виявиться не лише неприємною, а й тривалою.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 1 серпня для Козорогів

Чужу агресію, яка можлива в цей час, бажано ігнорувати: звичайно, для цього знадобляться неабияке терпіння й витримка, але якщо ви не витримаєте, буде лише гірше – день виявиться втраченим для роботи.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 1 серпня для Водоліїв

Особисті питання, які необхідно вирішити цього дня, вимагатимуть втручання інтуїції: завдяки їй вам вдасться відчути, як саме треба вчинити, щоб владнати ситуацію.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 1 серпня для Риб

Чим більше добрих слів і компліментів ви сьогодні скажете навколишнім, тим сприятливішим буде моральний клімат довкола вас, а це дуже важливо як для успіхів у роботі, так і для щасливого особистого життя.