Контракти.ua

1111  —  22.07.23
Україну на вихідних накриють дощі і грози: синоптики дали детальний прогноз
Україну на вихідних накриють дощі і грози: синоптики дали детальний прогноз

У вихідні 22 та 23 липня частину територію України накриють дощі. Водночас в деяких областях країни очікується суха та тепла погода.

Про це повідомили в Українському гідрометцентрі. Вітер у вихідні прогнозується 5-10 м/с, змінних напрямків. Пише OBOZREVATEL.

Погода в суботу 22 липня

У суботу опадів не прогнозується у Луганській, Донецькій, Запорізький та Одеській областях. Проте в цих регіонах буде хмарно. На решті території зливи, подекуди з грозами.

Температура повітря вночі по всій країні очікується на рівні +12… +16 градусів. Вдень повітря прогріється до +23… +27 градусів.

Погода в неділю 23 липня

У неділю дощі відступлять від західної і центральної України, натомість сюди прийде сонячна погода. Опади можливі лише на сході та півдні нашої держави.

Температура повітря вночі на заході знизиться до +12… +14 градусів, на решті території утримається на рівні +14… +17. Вдень в центральних, південних та східних повітря прогріється до +23… +25 градусів, на заході буде трошки тепліше - +24… +26 градусів.

Як повідомляв OBOZREVATEL, весна 2023 року увійшла до двадцятки найтепліших з 1881 року спостережень. За три місяці було зафіксовано сім температурних рекордів добової температури повітря.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199