Як приготувати малосольні хрумкі огірки всього за 15 хвилин: корисні поради та прості рецепти.
Якщо вам до вподоби малосольні хрумкі огірочки, то неодмінно приготуйте їх за рецептами, які зібрані в цій статті. Вам знадобиться лише 15-30 хвилин вашого часу та зовсім трохи інгредієнтів – сіль, вода, часник і кріп. А огірки за цими рецептами виходять неймовірно смачними та запашними. Пише ТСН.
Список складників:
Добре помийте огірки, обріжте верхівки та розріжте кожен на 2 частини. Покладіть розрізані огірки до миски чи каструлі та добре перемішайте. Щойно виділиться сік, злийте його, додайте подрібнений часник та зелень і знову перемішайте. Дайте настоятися в холодильнику 10 хвилин – і можна подавати на стіл.
Для приготування таких огірків знадобиться:
Добре миємо огірки, якщо вони прив’яли, можна замочити в холодній воді на 1 годину, тоді овочі будуть хрусткими. Відрізаємо хвостики. На дно чистої банки викладаємо зонтик кропу, подрібнений часник, складаємо щільно огірки. Зверху кладемо кріп, що залишився, засипаємо сіллю та заливаємо кип’ятком. Банку накриваємо кришкою і залишаємо, поки охолоне маринад. На ніч банку з огірками треба поставити до холодильника. А зранку ваші смачні та хрусткі огірочки можна буде їсти.
Інгредієнти:
Потрібно помити огірки в холодній воді, хвостики обрізати не варто. Перекласти до банки, зверху покласти часник і кріп. Засипати сіль та залити мінеральною водою. Потім закрити банку харчовою плівкою та поставити до холодильника на одну добу. Через день смачні та хрусткі огірки можна буде подавати до столу.