Контракти.ua

1892  —  11.07.23
До України йдуть дощі: в яких регіонах буде негода
До України йдуть дощі: в яких регіонах буде негода

За даними синоптиків, на цьому тижні українців очікує свіжа погода.

В Україні на цьому тижні буде свіжа та трохи дощова погода. 11 липня в деяких регіонах нашої держави очікуються дощі, повітря прогріється до 20-29 градусів вище нуля. Пише ТСН. 

Про це на своїй сторінці в соцмережі написала синоптикиня Наталка Діденко.

За її словами, новий тиждень розпочинається зі свіжої погоди. Завтра протягом дня очікується 20-26 градусів тепла, у південній частині та на Закарпатті - 24-29 градусів.

Дощі 11 липня передбачаються у західній частині України, на Житомирщині, Вінниччині, у східних областях, а також на Дніпропетровщині та Полтавщині, ввечері можливі опади на Одещині та Запоріжжі.

“Київ завтра розкошуватиме серед сонячного, із білими хмарками, неба, сухого свіжого повітря. Очікується в столиці 11 липня +21+24 градуси. Тиждень загалом в Україні буде неспекотним, хіба що до +30 дотягуватиме, традиційно, у південній частині. Як бачите, погода створює всі умови, щоб ми не зловживали кондиціонерами та вентиляторами, економили таку коштовну електроенергію”, - наголосила Наталка Діденко.

Нагадаємо, що Росію накрила потужна злива – потоки води знесли десятки автівок.

Статьи по теме
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу
У неділю в низці областей України прогнозують короткочасний дощ і грозу

28 квітня у східних областях, а також Дніпропетровській, Запорізькій і Херсонській та Криму місцями пройде короткочасний дощ, очікують і грозу.
27.04 — 199