Контракти.ua

4049  —  03.07.23
Скандал в кафе на Київщині: через пісні Лепса власник заплатить штраф, нові подробиці інциденту
Скандал в кафе на Київщині: через пісні Лепса власник заплатить штраф, нові подробиці інциденту

Відвідувачку, яка зробила зауваження, вигнали з закладу.

На Київщині в одному з закладів громадського харчування між відвідувачкою та працівниками стався скандал через виконання пісень путініста Лепса. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі МВС України.

Як стало відомо, у населеному пункті Погреби, що на Київщині, відвідувачі одного з кафе в караоке виконували пісню російського співака Лепса, який є палким прихильником агресивної політики Путіна.

Жінка, яка також відпочивала в закладі, попросила припинити співати російські пісні, на що адміністрація кафе відреагувала агресивно та вигнала відвідувачку.

"У Погребах в одному кафе відвідувачі співали пісні російського виконавця, який підтримує путінський режим. Це не могло не обурити українців й вони зробили зауваження. Жінка просила припинити співати мовою окупанта, та на її прохання любителі “лєпсонутого” відреагували агресивно. Почався конфлікт, який не обійшовся без втручання поліції", - йдеться у повідомленні МВС.

Вподальшому правоохоронці перевірили заклад та склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 155 КУпАП (“Порушення правил торгівлі, виконання робіт і надання послуг працівниками”). Вже після рішення суду власник закладу сплатить штраф.