Контракти.ua

882  —  02.07.23
Гороскоп на 2 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно завершити розпочаті напередодні справи
Гороскоп на 2 липня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно завершити розпочаті напередодні справи

День, коли не тільки можна, а й потрібно завершувати розпочаті напередодні справи – їх не можна залишати в незавершеному стані.

Оскільки на календарі вихідний день, найімовірніше, йтиметься про господарські клопоти, але вирішенням професійних питань теж не варто нехтувати: робота – особливо підготовка до неї – виявиться вкрай успішною. Головне – визначити стратегію й тактику діяльності, яку доведеться розпочати вже завтра – найближчого понеділка. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 2 липня для Овнів

З грошима цього дня необхідно поводитися максимально обережно – насамперед це застереження стосується витрат, які мають бути підпорядковані розумній економії.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 2 липня для Тельців

День – добре, що він вихідний – бажано провести на природі: вона не лише допоможе відновити сили, а й налаштує на філософський лад, який дасть змогу прийняти те, що ви не в змозі змінити.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 2 липня для Близнят

Не варто реагувати на критичні зауваження, які виходитимуть від малознайомих вам людей: ви не знаєте, які спонукання ними рухають, тому не можете бути впевнені в їхній об'єктивності.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 2 липня для Раків

Потужну енергію дня необхідно спрямувати на добрі справи (наприклад, на допомогу своєму оточенню) та активний відпочинок, який допоможе відновити сили – як моральні, так і фізичні.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 2 липня для Левів

Негативні плітки про близьку людину, які сьогодні можуть досягти ваших вух, варто сприймати з неабиякою часткою скептицизму, і передусім треба подумати про те, навіщо вам це сказали.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 2 липня для Дів

Навіть якщо ви планували сьогодні трохи попрацювати, відмовтеся від цієї думки на користь відпочинку, що цілком закономірно у вихідний день: перед початком трудового тижня вам не завадить добре розслабитися.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 2 липня для Терезів

Зустрічаючись із рідними та друзями, пам'ятайте, що сьогодні сварка може спалахнути через будь-яку дрібницю, тому бажано не реагувати на поганий настрій і навіть можливі провокації тих, кого ви любите.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 2 липня для Скорпіонів

Сьогодні ви цілком можете необережним словом, незграбним жартом або нетактовним натяком образити когось із близьких вам людей – намагайтеся одразу ж загладити свою провину, згодом зробити це буде складніше.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 2 липня для Стрільців

Час сприятливий для занять справою, яку ви давно планували, але водночас ніяк не могли розпочати її реалізацію – схоже, нарешті настав час перейти від намірів до активних дій.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 2 липня для Козорогів

Не варто вирушати до перукарні, навіть якщо ви заздалегідь планували цей візит: невдала стрижка не лише не найкращим чином позначиться на вашій зовнішності, а й призведе до проблем у житті.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 2 липня для Водоліїв

Сьогодні, як ніколи, важливо стежити за своїм настроєм: хороший свідчитиме про те, що у вашому житті все розвивається в потрібному ключі, а поганий – про наявність проблем, які потрібно вирішувати.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 2 липня для Риб

Відмовтеся від відвідування місць великого скупчення людей, а якщо це буде неможливо, намагайтеся там не затримуватися – інакше велика ймовірність підхопити інфекцію.