Контракти.ua

6862  —  16.06.23
Гороскоп на 16 червня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести без напруженості
Гороскоп на 16 червня для всіх знаків зодіаку: день, який потрібно провести без напруженості

Астрологи називають цей день днем Сонця і радять провести його відповідно: легко, радісно та в піднесеному настрої.

Втім, це не скасовує обережність, якої необхідно дотримуватися у всіх сферах життя й діяльності. Важливо уникати напруженості, навіть якщо вона пов'язана з важливою роботою: необхідно діяти у спокійному і впевненому ритмі – лише так можна буде досягти поставленої мети. Потрібно також дослухатися до того, що кажуть близькі люди: тільки вони зможуть дати слушну пораду. Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Гороскоп на 16 червня для Овнів

Можна розпочинати роботу над проєктами, розрахованими на тривалу перспективу – наприклад, влаштовуватися на нову роботу, закладати фундамент заміського будинку або садити дерево.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 16 червня для Тельців

Вирішення ділових питань шляхом переговорів із партнерами обіцяє бути успішним, якщо запланувати їх на сьогоднішній день: ви легко порозумієтеся з будь-яких – навіть найскладніших – питань.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 16 червня для Близнят

Сьогодні – як, втім, і будь-якого іншого дня – не варто погано говорити про інших людей: вони досить швидко дізнаються про ваші слова, що може призвести до неприємних наслідків у вигляді з'ясування стосунків.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 16 червня для Раків

Зіткнувшись з агресивно налаштованими людьми, варто виявити стриманість, а ще краще – й зовсім проігнорувати їхні випади, зберігши таким чином своє психічне здоров'я.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 16 червня для Левів

День максимально сприятливий для благодійності: сьогодні допомога – особливо якщо вона буде адресною – максимально швидко досягне того, хто її потребує, вирішивши проблеми цієї людини.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 16 червня для Дів

Будь-який документ, який має бути підписаний у цей час, необхідно ретельно вивчити, звернувши особливу увагу на текст, надрукований внизу сторінки дрібним шрифтом – саме там приховані несподіванки.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 16 червня для Терезів

Напруженість, яку ви можете відчути від самого ранку, бажано "погасити" доступними вам способами: можна, наприклад, прогулятися в парку – як перед роботою, так і в обідню перерву.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 16 червня для Скорпіонів

Не варто давати поради навколишнім, навіть якщо вам здасться, що вони без них не обійдуться: насправді ваших вказівок вони не потребують, навпаки, можуть розгніватися і навіть образитися на вас.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 16 червня для Стрільців

Будь-які пертурбації у власній оселі – зокрема й ремонт, – розпочаті цього дня, вдасться завершити швидко і без втрат, тобто вони не стануть, як це часто буває, стихійним лихом.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 16 червня для Козорогів

Ймовірними є несподівані – а тому особливо приємні – грошові надходження: це можуть бути премія, заслужені гонорари, давно забуті борги чи просто подарунки від друзів і близьких людей.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 16 червня для Водоліїв

День сприятливий для спілкування з друзями – особливо тими, яких ви давно не бачили: зірки впевнені, що вам є що розповісти одне одному, а потім із цікавістю обговорити це.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 16 червня для Риб

Цього дня не варто ризикувати ні грошима, ні здоров'ям, ні власним життям, тому від азартних ігор, занять екстремальними видами спорту та швидкої їзди за кермом краще відмовитися.